Опитното либеро на Хебър (Пазарджик) Теодор Салпаров сподели след изключителната

...
Опитното либеро на Хебър (Пазарджик) Теодор Салпаров сподели след изключителната
Коментари Харесай

Теди Салпаров пред Sportal.bg: Ще разберете скоро дали оставам в Пазарджик

Опитното либеро на Хебър (Пазарджик) Теодор Салпаров показа след изключителната загуба от Нефтохимик 2010 (Бургас) в решителния пети мач от финалната серия в efbet Супер Волей и изгубената купа, че разочарованието е огромно, само че единствено един е спечелилият. Салпаров добави, че скоро ще се разбере дали остава клуба.
 Нефтохимик пречупи Хебър след невероятна драма и е новият първенец на България Нефтохимик пречупи Хебър след невероятна драма и е новият първенец на България
" Емоцията и атмосферата е неповторима, а когато и волейболът е на високо равнище, това приказва, че в България клубния волейбол върви нагоре, което ще е добре и за националния тим. Разочарованието е огромно, само че единствено един е победител. Смятам, че серията я изпуснахме в първия мач тук, когато водехме с 2:1 и 24:20. Имахме 4 мачбола и несъумяхме да го спечелим. Дори през днешния ден във втория гейм при 23:20, можеше да затворим мача с 3:1. Така че, когато изпуснеш тези твои шансове, ориста не ти разрешава ", разяснява либерото на Хебър след финала.
 Камило Плачи пред Sportal.bg: И двата тима заслужаваха победа, само че Нефтохимик направи освен това Камило Плачи пред Sportal.bg: И двата тима заслужаваха победа, само че Нефтохимик направи освен това
" Не имам вяра да има разтърсвания в клуба, в последна сметка господин Тодор Попов и нашият президент Александър Иванов са хора, които с години градят този план и желаят да стигнат до едни големи небеса като клуб. Ще разберете скоро дали оставам в Пазарджик ", сподели още Салпаров пред камерата на Sportal.bg и Sportal TV .

Снимки: nvl.bg/startphoto.bg

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР