Опитният треньор Рафаел Бенитес, който има кратък период и в

...
Опитният треньор Рафаел Бенитес, който има кратък период и в
Коментари Харесай

Бенитес има формула как Интер може да победи Манчестър Сити

Опитният треньор Рафаел Бенитес, който има къс интервал и в Интер, дава преимущество на Манчестър Сити във финала на Шампионската лига. Той обаче вижда проблематични неща и в двата отбора.

“Хосеп Гуардиола е умел управител, до момента в който на Интер това му липсва. Освен това като цяло съставът на англичаните е по-класен ”, съобщи испанският ментор пред “Скай ”.

“Тактически обаче - това по какъв начин Сити се пази с петима централни бранители - ме кара да имам известни подозрения. “Гражданите ” нападат добре, само че в случай че Интер знае по какъв начин да се отбранява, може и да завоюва. Италианците би трябвало да удържат до последните 20 минути, след което да се опитат да победят ”, продължи Бенитес.

Точно той размени Жозе Моуриньо след историческия требъл на Интер през 2010 година, само че поради слаби резултати беше уволнен след единствено шест месеца. В момента Бенитес е свободен и е измежду разновидностите за Наполи. Испанецът към този момент беше отпред на неаполитанците сред 2013 и 2015 година и се схваща със притежателя Аурелио Де Лаурентис.

“Готов съм, очаквам (обаждане от Наполи - б.р.). Все още ми се желае да спечелвам. Но различен човек би трябвало да вземе решението. Гледам мачове и проучвам нещата. Винаги съм го правил и желая да продължа по този начин до края на дните ми ”, окуражен е Рафа.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР