Опитният Тиаго Мота потвърди, че Неймар не е изкарал най-щастливия

...
Опитният Тиаго Мота потвърди, че Неймар не е изкарал най-щастливия
Коментари Харесай

На моменти Неймар изгубваше радост от играта, потвърди съотборник

Опитният Тиаго Мота удостовери, че Неймар не е изкарал най-щастливия си сезон в Пари Сен Жермен. Медиите непрекъснато спекулират, че нападателят на френския отличник ще премине в Реал Мадрид, откакто упованията му за пробив с парижани в ШЛ не се оправдаха.

“Наистина имаше моменти, в които Ней изгубваше наслада от играта”, призна Мота, който приключва кариерата си след края на сезона.

“Знам, че е мъчно, напрежението е голямо, случват се доста неща, само че Неймар би трябвало да е благополучен на терена, тъй като в противоположен случай това оказва въздействие върху всички други - продължи Мота пред UOL Sporte. - Отборът е подвластен от неговото въодушевление, тъй като когато той е щастлив, то има доста повече благоприятни условия за игра в офанзива, тъй като самочувствието му го движи напред. И не става дума единствено за качествата му на футболист, а и като човек. Това се предава на всички. Неймар е водач на ПСЖ. Хората се раждат водачи, не се основават, а той несъмнено е такъв”.

Ligue 1 @PSG_inside pic.twitter.com/gAH8kISHnz
— Neymar Jr (@neymarjr) May 13, 2018
Вчера персонално президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелаифи увери, че някогашният футболист на Барселона остава в клуба на 2000%.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР