Опитният полузащитник Божидар Васев обмисля да спре с футбола. Преди

...
Опитният полузащитник Божидар Васев обмисля да спре с футбола. Преди
Коментари Харесай

Божидар Васев може да сложи край на професионалната си кариера

Опитният полузащитник Божидар Васев обмисля да спре с футбола. Преди към месец той навърши 31 години. Серия от тежко травми обаче е на път да постави завършек на кариерата му.

За последно Васев бе част от Миньор, само че и в Перник получи контузия и няма да се върне до края на сезона. Преди това Божидар не игра дълго време в Спартак Варна отново поради сериозна травма. За малко бе в Марек, само че след напускането на Цветан Видински си потегли от " Бончук " и се завърна в Миньор. Той стартира мощно, само че форсира възобновяване си и отново влезе в лазарета. Именно това и напредващата футболна възраст са на път да откажат халфа от играта. У нас синът на треньора Юри Васев игра за Славия, Поморие, Септември Симитли, Пирин Благоевград, Ботев Пловдив, Раковски, Дунав Русе, Хебър Пз, Царско село. Има и интервал в израелския Апоел Ако.

Интересното е, че брат му Андреас Васев, който е на 33 години, е на път също да каже " край " на кариерата си. За последно той носи екипа на Монтана. Напусна стадион " Огоста " през лятото на предходната година и от този момент е без тим. Според осведомени другият наследник на Юри Васев се е заел със личен бизнес в София. И той сходно на брат си имаше богата кариера, предходна през Миньор Пк, Ботев Враца, Дунав Русе, Черно море, Пирин Бл, Септември Симитли, Спортист Своге и школата на Левски.

И двамата към момента са във възраст за футбол и техните близки и другари се надяват, че в действителност не са споделили последната си дума на терена...
 Божидар Васев се завръща в игра по-рано от предстоящото
Божидар Васев се завръща в игра по-рано от предстоящото

Отлични вести за Спартак (Варна)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР