Опитният нападател на Левски Валери Божинов заяви, че в отбора

...
Опитният нападател на Левски Валери Божинов заяви, че в отбора
Коментари Харесай

Валери Божинов: Левски има нужда от добри футболисти

Опитният нападател на Левски Валери Божинов съобщи, че в тима от " Герена " е нужна конкуренция на другите постове, с цел да може играчите да подвигат равнището си. Таранът приказва на " Герена " преди отборът да тръгне за зимния си предварителен лагер в Хърватия.

" Бяха тежки тренировки. Доста бягане имаше. Като отидем в Хърватия, ще стартираме с топка и тактически занимания. Най-важното е, че всички сме живи и здрави, няма травми. Чака ни дълъг път. Трябва да се подготвим доста добре за идния сезон. Знаехме, че треньорът няма да е тук. Живко Миланов и другите помощници са тук. Подходихме професионално. Поздравявам сътрудниците, които дадоха оптималното. Важно е да няма травми и да тръгнем за лагера. Добре се усещам.

Следвах стратегия, изпълних я. В процеса на тренировките добре се усещах. Но лагерът е за това, да ни е тежко в този момент и да сме подготвени за мачовете. Аз бях всеки ден тук на " Герена ". Дано да ми е по-леко на подготовката и да съм подготвен за мачовете.

За мен е значимо да има конкуренция във всеки един пост. Това ще е по-добре и за мен като нападател. Знам какво е Левски. Колкото по-добри играчи дойдат в Левски, ще вдигнем равнището. Левски има потребност от положителни футболисти. Дано господин Сираков дружно с треньора съумеят да вземат играчи. Ние си имаме цели, не сме ги споделили, само че си ги знаем и желаеме да ги осъществим ", разяснява Божинов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР