Опитният халф на Септември (София) Борис Галчев коментира пред БЛИЦ

...
Опитният халф на Септември (София) Борис Галчев коментира пред БЛИЦ
Коментари Харесай

Борис Галчев пред БЛИЦ СПОРТ: Победата във Варна е за Васев, Митов няма какво да промени за 3-4 дни

Опитният халф на Септември (София) Борис Галчев разяснява пред БЛИЦ СПОРТ изнадващата, само че заслужена победа над Черно море с 4:1 във Варна.

- Победихте Черно море и то изрично във Варна, а „ моряците “ са един от най-хубавите тимове от началото на сезона. Лесно ли стигнахте до триумфа?
- Труден мач и доста значим за нас. Черно море събра най-хубавите български футболисти, които бяха свободни, по този начин да се каже. Направиха доста добър тим, само че ние играем доста добре последните мачове и бе въпрос на време да спечелим точки.

- Николай Митов ли беше смяната за Септември? Той ли е точният човек за клуба?
- Тази победа е за Димитър Васев. Той искаше най-хубавото за Септември. За 3-4 дни Митов няма какво доста да промени, само че очевидно е оказал помощ с нещо.

- Втори твой гол от началото на сезона и втора победа. Излиза, че вкараш ли и побеждавате…
- Можех да вкарам доста повече голове. Имах опция, само че и тези са задоволителни. Да сме живи и здрави, отсега нататък да въвеждам още.

- Каква е главната цел пред Септември този сезон?
- Основната цел е да не изпаднем, само че постоянно би трябвало да се стремиш играеш за по-горно класиране. Аз съм играл в Ботев и ЦСКА, където изпадането не стои на дневен ред и се бориш за Лига Европа и купата.

- Опитваш ли да вкараш това мислене и на съотборниците си?
- Да. Но това или го имаш или го нямаш. Не може да им го наложиш.

- Тази победа над Черно море посред Варна предупрежедение ли е към другите водещи тимове, че няма да се дадете елементарно?
- Ние елементарно няма да се дадем. Оттук нататък всеки би трябвало да се преценява с нас. Липсва ни единствено домашен стадион. Ако имахме един стадион, можеше и да сме в първата четворка. Защото „ Васил Левски “ малко ни е на карък.

- Вероятно и дребното аудитория на толкоз огромен стадион се отразява?
- Да. Стадионът е огромен, а публиката е малко и все едно играеш другарски мач.
Юри СЛАВЧЕВ/БЛИЦ СПОРТ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР