Опитен готвач от Ирак загина при необичаен инцидент миналата седмица.

...
Опитен готвач от Ирак загина при необичаен инцидент миналата седмица.
Коментари Харесай

Главен готвач падна в казан със супа и умря

Опитен готвач от Ирак почина при необикновен случай предходната седмица. Кулинарят падна в котел със чорба, получавайки тежки изгаряния на огромни елементи от тялото, оповестява " Дейли Мейл ".

Главният готвач Иса Исмаил помагал за подготвянето на брачен прием в сватбената зала " Хейзъл " в град Захо на 15 юни, осведоми " Гълф Нюз ". Докато разбърквал супата, която се готвила в огромен котел на пода, 25-годишният мъж се подхлъзнал и паднал в храната.

След като се свлякъл на пода, бащата на три деца бил откаран в болница на към 40 благи, с цел да получи лекуване за тежките изгаряния. Медиците в продължение на няколко дни се опитвали се да спасят живота на мъжа, само че той въпреки всичко умрял вследствие на изгаряния от трета степен на към 70% от тялото му.

Трагичната гибел на основния готвач раздруса иракските медии и провокира изблик на тъга в обществените платформи, като доста опечалени упрекнаха за случая незадоволителните стандарти за сигурност в заведенията за хранене и кухните на страната, осведоми БГНЕС.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР