Опитаха се да ме убият, а не да ме сплашат.

...
Опитаха се да ме убият, а не да ме сплашат.
Коментари Харесай

Перата: Опитаха се да ме убият, не да ме сплашат

Опитаха се да ме убият, а не да ме сплашат. Имам 8 патрона минали през тялото ми, а изстреляните са над 20. Това се споделя в писмо на Петър Низамов, по-известен като Перата, изпратено до медиите.
Припомняме, че Перата, който стана прочут около така наречен цивилен патрули, беше прострелян в края на предишния месец.
" Гониха ме към 30-40 метра и стреляха двама индивида по мен. Има забити патрони по дърветата на височината на главата ми и в колите, паркирани пред блока ", написа още той.
Единственото, което ме избави, беше, че до момента в който ме гониха стигнаха до улица, където имаше патрулен автомобил на полицията, който ревизираше една кола и очевидно като са го видели (на 2 метра от тях) са се уплашили и избягаха. Това ме избави единствено. Случайността. Иначе служителите на реда не реагираха. Уплашиха се и останаха в патрулката ", се споделя още в писмото му.
В него той твърди, че няма врагове. " С никой не съм се карал, на никого не дължа пари и никой не ми дължи на мен пари. За мен няма безусловно никакво подозрение, че поръчката е от държавното управление ", безапелационен е Низамов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР