Опитах се, доколкото мога, да запазя личния си живот и

...
Опитах се, доколкото мога, да запазя личния си живот и
Коментари Харесай

Слави Трифонов най-после ще декларира имуществото си пред КПКОНПИ

" Опитах се, доколкото мога, да запазя персоналния си живот и по тази причина не подадох имуществена декларация. Въпреки че всичко, което владея, е направено безусловно законно и безусловно доказуемо и то пред вашите очи. Направих това, тъй като не желаех да давам мотив за сеир и да удовлетворявам жълто любознание. Но не съм бил прав, тъй като законът важи за всички. Това написа водачът на " ИТН " Слави Трифонов в профила си във Facebook.

По думите му си е платил санкциите за това нарушаване и в този момент ще подаде имуществената си декларация пред КПКОНПИ в законоустановения период.



Според Трифонов в метода, по който е спечелил парите, които има, не е нарушил никакъв закон, платил си е налозите.

По-рано той беше обяснил, че Има Такъв Народ по закон би трябвало да получава дотация от 8 лв. на получен глас, т.е. откогато е дейна политическа партия, тя е трябвало да получи 4 229 032 лв. под формата на дотация. " Защото подобен е законът. Обаче, по морал, беше извършен референдум, на който вие ясно се изразихте, че дотацията би трябвало да е 1 лев. И по тази причина ние сме върнали 3 755 528 лв. от вашите пари в държавния бюджет. Защото по този начин е морално ", съобщи той.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР