"Операцията протече много гладко за този тип тежки травми. Оперирахме

...
"Операцията протече много гладко за този тип тежки травми. Оперирахме
Коментари Харесай

Лекарите възстановиха целостта на окото на полицайката

"Операцията протече доста безпрепятствено за този вид тежки контузии. Оперирахме нощес сред среднощ и 2 часа през нощта. Възстановихме целостта на окото.
Зашихме роговицата. Извадихме непознато чуждо тяло от окото - стъкло с размери 4,5мм/2,5мм/2мм.

Отстранихме и наранената леща, която беше почнала да помътнява, т.е. имахме развой на травматична катаракта.

Важното е, че в своята целокупност задната капсула е непокътната, тъй че на втори стадий бихме могли да мислим за имплантиране на вътреочна леща.
Окото няма да бъде изгубено, а точна оценка на зрението можем да дадем след 3 до 6 месеца. Предстоят спомагателни интервенции. "
Това изясни по Нова ТВ доцент Борислав Кючуков, шеф на Клиниката по очни заболявания в ИСУЛ.

Жената пострада от бомбичка по време на дербито Левски " - ЦСКА. Самоделното взривно устройство е избухнало до стъклена врата, като части от нея са ранили съществено служителката на реда.

Тя е чиновник на Жандармерията единствено от 6 месеца, сподели по Би Ти Ви основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.

Общо 40 души са арестувани в непосредствена непосредственост до мястото, откъдето се допуска, че е хвърлена бомбичката, добави той. Взета са им натривки от ръцете, с цел да се търсят следи от взривно вещество.

Прави се разбор и на видеоматериалите от снимането на секторите. Продължава работата по търсене на лица, означи още Младен Маринов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР