Оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов твърди, че ако

...
Оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов твърди, че ако
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Ако не се класираме за Европа, ще е голям провал

Оперативният шеф на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов твърди, че в случай че тимът не се класира за присъединяване в европейските клубни шампионати през идния сезон, то акцията би била избрана като неуспех.

Столичният отбор с 1:3 на Лудогорец.

" Първото полувреме загубихме цели 45 минути. След промените върнахме в мача, само че най-после всичко беше толкоз стихийно. Трябваше по-голям темперамент да покажем, повече единоборства да спечелим. Така се печелят финали ", показа той след срещата.

Според него неналичието на опит е повлияла на отбора.

" Само Умарбаев е играел и печелил край за Купата, други в състава нямаше. Липсата на опит е реалност. Трябваше по-агресивни да бъдем, тъй като Лудогорец, когато им дадеш пространства, са рискови и мощни. Това беше основното ", добави той.

Стойчо Младенов съобщи, че няма напрежение към поста на старши треньора Тодор Янчев.

" Нищо от никого не зависи. Нормално е, когато няма резултати, да има напрежение, уповавам се, в случай че има такова, да го успокоим. Предстоят ни значими мачове. Надявам се в този момент в неделя да реализираме позитивен резултат и да има благополучен край. Ако не се класираме за Европа, ще е огромен неуспех ”, приключи той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР