Оперативният директор на ЦСКА 1948 - Стойчо Младенов, коментира представянето

...
Оперативният директор на ЦСКА 1948 - Стойчо Младенов, коментира представянето
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Целенасочено и организирано не бях поканен на последния мач на Армията

Оперативният шеф на ЦСКА 1948 - Стойчо Младенов, разяснява представянето на тима през есенния дял от шампионата. Легендата на ЦСКА приказва и за това, че не беше поканен за последния мач на стадион " Българска войска " в сегашния му тип, като показа, че това е направено целеустремено. 

" Искам повече да видя тима с повече експанзия, да показват по-голям апетит за победи, и това да бъде сполучливо на терена, всеки един мач и резултат е значим за тим, който има високи цели ", съобщи Младенов пред Българска национална телевизия. 

" Иска ми се един почтен конгрес, и футолните клубове да изберат най-подходящия вид. Трябва да се трансформират някои неща, имам поради организацията на конгреса да бъде направена от самостоятелна комисия, да се върнат някои неща от остарялото време, където всеки един професионален клуб има право на три гласа, аматьорските на един ", продължи той. 

Младенов показа, че стадион " Българска войска " значи всичко за него. " Като футболист и треньор, там започнах и там приключих, триумфите, които постигнахме на този стадион, не могат да избледнеят в моето схващане, по-късно битките с почитателите от бранш Г ". 

Той разкри, че не е бил сюрпризиран от това, че не е бил поканен за последния мач на стадиона. " Това беше целеустремено и проведено от избрани хора, които са доста малко, като численост, с цел да бъда обиден, знам отношението на почитателите, тъй че това не ме тормози. Да, искаше ми се да бъде по различен метод, само че не можем да бъдем ние хората, които да диктуваме всички събития на " Армията ". 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР