Оперативният директор на Аргент Симна Теенчева, става регионален директор на

...
Оперативният директор на Аргент Симна Теенчева, става регионален директор на
Коментари Харесай

Local Planet Bulgaria основа нова агенция на българския пазар

Оперативният шеф на " Аргент " Симна Теенчева, става районен шеф на Local Planet за Централна и Източна Европа.

[Argent] Още по тематиката
Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (26 април)

" Аргент " стана част от интернационалната верига Local Planet, APRA стартира взаимна работа с компанията за пазарни изследвания ICERTIAS, а Полина Видас е новият маркетинг шеф на " Volkswagen България "
25 апр 2016
Българската медиа организация " Аргент " стана част от интернационалната верига Local Planet

Новата световна медийна група е правоприемник на Columbus Media International и включва седемнайсет организации
20 апр 2016 Глобалната медийна верига Local Planet, която беше основана през 2016 година, обединявайки 17 самостоятелни медиа организации от разнообразни страни (днес 51), през днешния ден минава към идната втора фаза в своето развиване. Заради възходящия интерес на рекламодателите, веригата развива своята конструкция и основава Local Planet компании в партньорство със своите водещи организации по целия свят.

Първата крачка беше привличането на водещи самостоятелни организации и обединяването им в различна верига, с цел да взе участие в състезания на интернационалните клиенти, които да печели, а в следствие и да обслужва.

Развитието докара до появяването на организациите Local Planet по целия свят. Всяка една от тях е благосъстоятелност на Local Planet International и партньорската й организация на съответния пазар, обслужва всички сегашни и бъдещи интернационалните клиенти на веригата. В допълнение, Local Planet организациите са акционери в Local Planet International - световната холдингова компания.

В България мрежата работи с " Аргент ", като към този момент е основано и взаимно дружество (joint venture) - Local Planet Bulgaria, което да обслужва интернационалните клиенти на Local Planet International. " Аргент " продължава да работи независимо на пазара, а нейният действен и медиа шеф Симона Тенчева, става районен шеф на Local Planet за Централна и Източна Европа.

Съсобственик и изпълнителен шеф на " Аргент " е Владимир Денев. Той е и член на борда на Local Planet. Една от главните му задания от 2016 година до в този момент беше да сътвори хъб на интернационалната веригата за Балканите, който обгръща пазарите от района в тясно съдействие с партньорски самостоятелни медиа организации от Сърбия, Македония, Албания, Косово, Черна гора, Босна и Херцеговина и Молдова.

Според RECMA, световната организация за медийни проучвания, самостоятелните медиа организации се намират на 4-та позиция съгласно оборотите, ръководени от името на най-големите интернационалните клиенти в света.

Local Planet е основана, с цел да помогне на марки да осъществят световните си благоприятни условия за напредък, само че възползвайки се от преимуществата, които им носи опитът на локалните организации. Основният принцип на работа във веригата, залегнал в нейната политика, е за цялостна бистрота във връзка с комисионните, отстъпките и маржовете.

За две години веригата Local Planet се разрасна до 51 организации, показани на 68 пазара по целия свят, с 112 офиса, обслужващи клиенти с медиен оборот над 14 милиарда $.

Главният изпълнителен шеф на Local Planet Мартин Ратъл разяснява за медиите, че когато преди две години са почнали основаването на веригата, визията им е била да основат опция на международните холдингови вериги медиа организации. " Искахме да предложим на интернационалните клиенти преимуществата на световна мрежа, само че с духа, силата и фокуса на самостоятелния предприемачески бизнес, за който приоритет са резултатите за клиента, а не условията и упованията на акционерите. ", сподели Ратъл.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР