Опел разкри първа информация и снимка за най-спортната версия на

...
Опел разкри първа информация и снимка за най-спортната версия на
Коментари Харесай

Най-спортната версия на "Опел Инсигния" ще е с 260 конски сили

" Опел " разкри първа информация и фотография за най-спортната версия на " Инсигния ", която ще дебютира на автосалона във Франкфурт в средата на септември. С колата се връща означението GSI за най-мощните модели в гамата на производителя.

Първите модели с това име са " Манта " GSi и " Кадет " GSi през 1984 година. GSi версии имат също " Астра " и " Корса ". След 2012 година обаче спортните версии на моделите на " Опел " носят ознацението ОРС.

" Опел Инсигния " GSi е със 160 кг по-лек от " Инсигния " OPC. Една от аргументите за това е замяната на 2.8-литровия V6 мотори с двулитров, четирицилиндров. Новият мотор генерира 260 к.с. и въртящ миг от 400 Нютонметра.

© Опел

Той е смесен с нова осемстепенна автоматизирана трансмисия, със общоприет и състезателен режим на работа. Водачът има опция за превключване на предавките с лостчета на кормилото. Данни за ускорението на " Опел Инсигния " GSi за момента няма, само че разходът на гориво е 8.6 л/100 км.

Моделът употребява по-къси пружини в окачването, поради което стои с 1 см. по-близко до пътя. Амортисьорите са спортни, а спирачките Brembo.

© Опел

Ходовата част е с променливи характерностите. Водачът може да избира сред режими Standard, Tour, Sport и Competition. В взаимозависимост от определения режим кормилното ръководство и реакциите на подаване на газта се трансформират, кормилото става по-директен, а возията става по-твърда.

Новата най-спортна версия на " Инсигния " е с двойно предаване, което общоприетоо е със система за интензивно систематизиране на въртящия миг сред лявото и дясното задни колела.

© Опел

В салона седалките са спортни, с усъвършенствана странична опора. Клиентите могат да избират от две комбинации на кожената тапицерия, всяка от които декорирана с емблема GSi.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР