Opel представи нов 1.6-литров бензинов двигател за своята Insignia заедно

...
Opel представи нов 1.6-литров бензинов двигател за своята Insignia заедно
Коментари Харесай

Нов бензинов двигател от Opel за подобрената Insignia

Opel показа нов 1.6-литров бензинов мотор за своята Insignia дружно с още някои усъвършенствания по нея. Задвижващата единица, която дава до 197 кс, е една от най-мощните на компанията, изпреварена само от дизеловия мотор в GSi разновидността, който е с 207 кс.

С тази мощ, изпращана към предните колела посредством шестстепенната механична или автоматизирана трансмисия, новата Insignia е способна да форсира от 0 до 100 км/ч за 7.7 сек и да развива маскимална скорост от 235 км/ч. Двигателят също по този начин е екипиран със специфичен бензинов филтър за твърди частици, който да понижава нездравословните газове и да генерира оптимален въртящ миг от 280 Нм в границите на 1 650 - 4 500 об/мин.



Към мотора се причислява и ново потомство осведомително - развлекателни системи, които са по-опростени спрямо предходните. Клиентите може да избират сред по-обикновената версия Multimedia или по-сложната, само че усъвършенствана Multimedia Navi Pro. Тъчскрийн екранът е повишен до 8 инча, като Multimedia Navi Pro опцията разрешава и потреблението на head-up екран.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР