Опазорна бивша депутатка трябва да задържи лаптопа си, финансиран от

...
Опазорна бивша депутатка трябва да задържи лаптопа си, финансиран от
Коментари Харесай

Опазорена бивша депутатка получава да задържи работния си лаптоп на ниска цена, след като е изгонена

Опазорна някогашна депутатка би трябвало да задържи преносимия компютър си, финансиран от данъкоплатците, евтино, откакто е била изгонена от офиса. Маргарет Фериер, някогашен народен представител от SNP, загуби мястото си при гласоподаване за отзоваване, откакто призна, че е нарушила разпоредбите на Covid.

Новопубликувани данни за разноските демонстрират, че госпожа Фериер е закупила работния си преносим компютър, с цел да го резервира, откакто напусне офиса, единствено за £320 - отстъпка от £898 по отношение на £1218, които данъкоплатецът е платил за него през 2020 година Разкритието идва в последната версия на данните за разноските на депутатите, оповестена от наблюдаващия IPSA тази седмица.

То също по този начин разкрива депутата от торите Хенри Смит изиска £300 разноски, с цел да заплати пътуването си, с цел да приказва на конференция за флагове. Г-н Смит, чиято биография в Twitter съдържа емотикони на знаме на Съюза, изнесе тирада на полугодишната конференция на Flag Institute в ролята си на ръководител на Общопартийната парламентарна група за флагове и хералдика...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР