Опасността ГЕРБ да се върне на власт, не е никак

...
Опасността ГЕРБ да се върне на власт, не е никак
Коментари Харесай

Минчо Христов: Време е ГЕРБ да си починат

Опасността ГЕРБ да се върне на власт, не е по никакъв начин дребна. Това съобщи проф. Минчо Христов от обединението " Българска социалистическа партия за България " в утринния блок на Българска национална телевизия.

Той е на мнение, че на предварителните избори всички партии би трябвало да създадат по този начин, че , което да гласоподава бюджета, парите за пенсии, парите за лечебни заведения, парите за опазване на здравето. Не бива да се стига до такава степен, до обстановката, която били на предходните избори, когато в секи сочел другия и всички сочели с пръст Българска социалистическа партия, че била партията на статуквото , акцентира Христов.

За него най-важното е да се направи по този начин, че ГЕРБ да не се върне на власт. Проф. Минчо Христов чака Движение за права и свободи да получат повече гласове от Турция. Не е изключено ГЕРБ да се хване в една коалиция с Движение за права и свободи. Ние ще създадем всичко допустимо ГЕРБ да не се върне на власт, тъй като виждаме какъв брой нездравословна е политиката на тази партия. Време е да си почине , безапелационен бе той.
 ГЕРБ се отхвърля от
ГЕРБ се отхвърля от " Работа, работа, работа ", Българска социалистическа партия се цели в първото място

" Изправи се, мутри вън " чакат по-честни избори и двойно по-висок резултат

Той е сложил едно изискване пред Корнелия Нинова - да не бъде лидер на листа. Ние няма да отстъпим нито милиметър от нашата стратегия, увери проф. Минчо Христов.

Лично той ще направи всичко допустимо изолацията в Народното събрание да бъде преодоляна. Не е доста морално хора, които са били остриетата на Българска социалистическа партия, на държавното управление на Сергей Станишев, не е редно депутати от болшинството на Станишев, в този момент да сочат с пръст Българска социалистическа партия, сподели още проф. Минчо Христов.

Идеята е да се търсят мостове и обединяване на опозицията. Най-важното е да се прокарват закони, които са потребни за хората да живеят обикновено, приключи той.
 АБВ и Българска социалистическа партия не желаят шоу, а политически решения
АБВ и Българска социалистическа партия не желаят шоу, а политически решения

Двете партии обрисуваха главните цели за изборите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР