Опашката е дълга - заплашват ме олигарси, мутри и журналисти,

...
Опашката е дълга - заплашват ме олигарси, мутри и журналисти,
Коментари Харесай

Гешев: Радостин Василев да се нареди на опашката от олигарси и мутри, които ме заплашват

Опашката е дълга - заплашват ме олигарси, мутри и публицисти, тъй че Радостин Василев да се подреди на опашката, разяснява основният прокурор Иван Гешев заканите на депутата от " Продължаваме промяната-Демратична България " след настояването за събаряне на имунитета му. 

Гешев даде обещание да каже в понеделник дали ще внесе публично искане до Народното събрание за свалянето на депутатската отбрана на Василев. И съпостави Василев с укриващия се в Сърбия някогашен мажоритарен притежател на КТБ Цветан Василев.

Версията на Василев е друга - съгласно него прокуратурата го е атакувала незабавно откакто е оповестил, че от обединението още веднъж ще внесат измененията в Наказателно-процесуален кодекс, които плануват механизъм за следствие на обвинител №1.

" Това е много тъжно. Показва липса за чувство на държавност - да решаваш личните си проблеми с офанзиви против институциите. Това демонстрира какво е равнището на хората, които би трябвало да водят страната. Заплашват ме олигарси, мутри, публицисти, Василев да се подреди на опашка. Много е дълга опашката от почитател клубове. На техния декор Василев даже не заслужава да бъде коментиран ", съобщи Гешев от Бургас.

Софийската градска прокуратура предложи на основния прокурор да внесе стимулирано искане до Народното събрание за привличането на депутата към наказателна отговорност поради абсурда при разцепването на групата на " ИТН " предходната година и съмненията за оказан напън от страна на Василев върху към този момент някогашни депутати на Слави Трифонов.

През юни 2022 година тогавашният народен представител от Има Такъв Народ Тошко Йорданов извади компромат против Радостин Василев - запис на диалог сред Василев и депутатката Христинка Иванова. Твърди се, че записът е от интервала, когато група представители на партията на Слави Трифонов се отделиха от групировката, а Иванова е била убеждавана да се причисли към отцепниците. Те бяха нужни на кабинета " Петков " за парламентарно болшинство, откакто Има Такъв Народ излезе от неговото държавно управление. Иванова обаче отхвърля, се чува на записа.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР