Опасен британски престъпник, издирван в цял свят, арестуваха полицаите в

...
Опасен британски престъпник, издирван в цял свят, арестуваха полицаите в
Коментари Харесай

Закопчаха британец с 53 фалшиви самоличности

Опасен английски нарушител, търсен в целия свят, арестуваха служителите на реда в Бургас. 41-годишният дезертьор е бил закопчан при светкавична спецакция в понеделник на обяд в бургаския комплекс " Лазур ", покрай съветската гимназия.

Британецът е апетитен като причинител на серия въоръжени грабежи в родината си. Той е успявал да се изплъзне досега, откакто е сменял самоличността и външността си. Според данните на управляващите от Острова, обирджията е употребявал  53 разнообразни самоличности. За да пътува по света, най-вероятно е употребявал и подправени паспорти и персонални карти.

В спецакцията по задържането му са взели участие чиновници на група " Издирване " към отдел " Криминална полиция " при ОДМВР-Бургас. Сигналът за местонахождението 41-годишния британски жител е постъпил в към 11:45 ч. в понеделник посредством дирекция " Международно оперативно съдействие " /ДМОС/. Полицейските чиновници локализирали мъжа за по-малко от час и вследствие на взаимните дейности със чиновници на ДМОС го задържали. Той е бил задържан в 13.00 ч. наоколо до Гимназията за проучване на непознати езици " Васил Левски " в к-с " Лазур ".

Англичанинът е разгласен за интернационално търсене и има  издадена европейска заповед за арест от управляващите в Кралство Англия. Престъпникът е наведен в ареста на ОДМВР-Бургас, като следва да започва процедурата по изгонването му и предаване на английските управляващи.

По случая са известени дирекция " Международно оперативно съдействие " и Бургаска окръжна прокуратура. Очаква се в Бургаския съд да бъде планувано съвещание по гледането на мярката му за неотклонение.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР