ОП “Паркстрой“ продължава рехабилитационните дейности в част от най-посещаваните от

...
ОП “Паркстрой“ продължава рехабилитационните дейности в част от най-посещаваните от
Коментари Харесай

ОП “Паркстрой“ обнови пясъчниците на две детски площадки и продължава почистването в Градския парк на Разград

ОП “Паркстрой “ продължава рехабилитационните действия в част от най-посещаваните от разградчани места за отдих.

Заместник-кметът на Община Разград Добрин Добрев през днешния ден извърши оглед на обектите, на които работят чиновниците на общинското дружество.

Във връзка със сигнали от жители бяха попълнени пясъчниците на две от детските площадки в централната част на града – до Регионалната библиотека „ Проф. Боян Пенев “ и зад Детска градина „ Митко Палаузов “. И на двете площадки бяха сменени и дъските към пясъчниците.

Оперативна програма “Паркстрой “ работи в два сектора от Градския парк. Днес бяха рехабилитирани седем пейки на входа на парка откъм някогашния Младежки дом – към паметника на Стоян Иванов.

Продължава и почистването на региона към Пантеона в Градския парк. Там в средата на февруари започва почистване на почвопокривна растителност, която бе обхванала огромни площи от пътеките към монумента. Намерението е след почистване на коренищата там да бъдат засадени рози. Обхватът на разчистването е уголемен и в посока към МБАЛ “Св. Иван Рилски “ и над хотелски комплекс „ Лес “. В тези сектори се прочиства саморасли дървета и шубраци, почистват се боклуците и падналата листна маса. Тенденцията е тези сектори да се трансфорат в паркова тревна повърхност.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР