ОП Младежки център Пловдив“ отваря нов етап в конкурса за

...
ОП Младежки център Пловдив“ отваря нов етап в конкурса за
Коментари Харесай

Стартира конкурс за младежки инициативи в Младежки център Пловдив

ОП " Младежки център Пловдив “ отваря нов стадий в състезанието за юношески начинания, който ще продължи в интервала от 1 февруари до 31 май 2022 година. Целта е да се подтикват младежите от град Пловдив и обитаемоте места в района да предложат и осъществят събития и начинания с социална и обществена значителност.

Желаещите да аплайват би трябвало да са на възраст сред 15 – 29 година, от гр. Пловдив и обитаемоте места в района като могат да се включат и неофициална група младежи, училищен препоръки, създатели и юношески клубове. За присъединяване не се позволяват НПО-та, детски градини, учебни заведения, университети и други просветителни структури, както и общински такива.

За да кандидатствате за програмата е нужно да попълните формуляр, който може да бъде изтеглен от тук: https://bit.ly/3ITcQKb, както и да изпратите автобиография/творческо портфолио показване на кандидата/екипа и графични и видео материали, представящи младежката самодейност - визуализации, фотоси и други (по желание).

Пълният пакет документи се изпраща по електронен път, на адрес: [email protected], като озаглавите имейла " Конкурс за юношески начинания – 2022 “.

В 10-дневен период от приемане на пакета с документи ще бъде извършено събеседване с претендента и самодейността му ще бъде оценена. При резултат от най-малко 70 точки (от 90 т.) самодейността се смята за утвърдена, след което ще премине към стадий на образуване и реализация.

Материалите за самодейностите се обезпечават от Община Пловдив.

Нужно е претендентите да осъществят сами действия по разпространение, реклама и привличане на участници в утвърдените начинания. Оперативна програма " Младежки център Пловдив “ спомага и подкрепя за популяризирането, само че не носи отговорност за обезпечаване на участници.

Одобрените оферти ще бъдат финансирани по план " Младежки център Пловдив – мощен фактор за локално развиване “ по стратегия " Местно развиване, понижаване на бедността и усъвършенствано включване на уязвими групи “, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР