ОП Чистота масово ще монтира подземните кофи за смет в

...
ОП Чистота масово ще монтира подземните кофи за смет в
Коментари Харесай

Чистота с план за 3 години напред, масово внедрява подземни кофи за смет

ОП " Чистота " всеобщо ще инсталира подземните кофи за боклук в централните градски елементи, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Общинското дружество към този момент разгласи процедура за подписване на рамково съглашение за доставка и внедряване на подземни контейнери за битови боклуци, срокът на съглашението е за 3 години от датата на подписването му, общата стойност е 3 000 000 лв. с Данък добавена стойност - разпределени по 1 000 000 на година.

Има обаче едно значимо конкретизиране. " Средствата не са обезпечени, а сумата е планирана ", разяснява за пловдивчани шефът Иван Стоянов. По думите му задачата е, откакто бъде определена компания, тя да извършва набелязаните обекти. " За да не се организира процедура за всяка една улица, вършим една процедура за 3 години напред. "

Стойността на всеки обособен контракт ще зависи от осигурените за съответната бюджетна година средства. Така да вземем за пример в оповестената за публично разглеждане план-сметка на Община Пловдив за 2019-та години е посочено, че за подземни контейнери за боклук се заделят 200 000 лв.. Още толкоз са планувани за закупуване на съдове за битови боклуци.

А откакто през предходната година ул. " Отец Паисий " бе първата, която се снабди с новите кофи, то от " Чистота " възнамеряват такива да бъдат сложени и на ул. " Света гора ", по ул. " Христо Г. Данов ", ул. " Иван Вазов ", ул. " Филип Македонски ", по ул. " Гладстон ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР