Онур Киразджъ е с богат опит като лидер в B2B

...
Онур Киразджъ е с богат опит като лидер в B2B
Коментари Харесай

Онур Киразджъ влиза в Консултативния съвет на Нетера

Онур Киразджъ е с богат опит като водач в B2B бизнеса и е работил с телеком оператори и огромни индустриални предприятия в EMEA и по света

Онур Киразджъ е новият член на Консултативния съвет на Нетера. Той е вицепрезидент „ Обслужване на клиенти " за Близкия изток, Турция и Африка на канадския снабдител на интелигентни широколентови мрежови решения Sandvine.

Онур има над 20-годишен лидерски опит в основаване и поддържане на сполучливи B2B връзки с клиенти телеком оператори, държавни организации и огромни индустриални предприятия в Европа, Близкия изток, Африка (EMEA) и по света.

Завършил е Global Executive M.B.A. от INSEAD, магистърска степен по ръководство на стратегии от университета Джордж Вашингтон, има бакалавърска степен по инженерни науки от Истанбулския механически университет и документ по стратегия за ускорено развиване от London Business School.

Като част от консултативния съвет, Онур ще способства за стратегическото развиване на Нетера, както и с насоки и споделен опит в областта на работата с клиенти, развиване на резистентен растеж на продажбите, възстановяване и усъвършенстване на бизнес процесите и лидерските умения на екипа на Нетера за сполучливо постигане на амбициозните резултати, които компанията си е сложила.

„ Нетера е световен снабдител на услуги с отлична интернационална известност в телеком промишлеността. Вярвам, че компанията има отлични вероятности и капацитет за развиване. Радвам се, че се причислявам към Консултативния съвет! За мен ще е наслаждение да спомагам за реализиране на амбициозните цели, които Нетера си е сложила ", разяснява Онур Киразджъ.

„ Радваме се, че Онур се причисли към Консултативния съвет на Нетера, неговият опит и знания от софтуерния бранш са изключително скъпи за целия екип. С това Консултативният съвет като външен и самостоятелен орган ще може да способства за триумфа на Нетера в реализиране на стратегическите цели през идващите три години ", споделя Милена Иванова, ръководител на съвета.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР