Онкологичните пациенти, които искат да се консултират с д-р Емилия

...
Онкологичните пациенти, които искат да се консултират с д-р Емилия
Коментари Харесай

Началникът на лъчетерапията в НОБ „Дева Мария“- сертифициран от болница „Шарите“ в Германия

Онкологичните пациенти, които желаят да се съветват с доктор Емилия Барша, могат да създадат това изцяло гратис след непокътнат час на 056 89 62 62

Със документ от най-престижната болница в Германия- университетска болница „ Шарите “ в Берлин се завърна през вчерашния ден началникът на отделението по лъчелечение в национална онкологична болница „ Дева Мария “ доктор Емилия Барша. Д-р Барша мина сертифициран обучителен курс по лъчетерапия в най-голямото лечебно заведение в Европа, с цел да подсигурява най-високо равнище на лекуване на своите пациенти.

„ В сферата на медицината, непрекъснатото развиване и въвеждане на нови способи и технологии са от жизненоважно значение за възстановяване на качеството на опазването на здравето. За мен е чест, че имах опция да сверя нашето равнище с това на сътрудници от Германия, Италия, Швейцария и Южна Африка и да се уверя, че в национална онкологична болница „ Дева Мария “ се придържаме към най- настоящите стандарти за лъчелечение в света! “ разяснява доктор Барша.

Д-р Емилия Барша оглавява отделението по лъчелечение в националната онкологична болница „ Дева Мария “ от неговото отваряне при започване на годината и за малко съумя да се потвърди пред пациентите в Бургас като извънреден експерт с ангажимент към високото качество на лекуване, което прави. Тя е минала образование в John Hopkins Anadolu Hospital под управлението на проф. Хале Башак и е член на European Society for Therapeutic Radiation Oncology. Онкологичните пациенти, които желаят да се съветват с доктор Емилия Барша, могат да създадат това изцяло гратис след непокътнат час на 056 89 62 62.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР