Онези от вас, които се интересуват от нокти или пък

...
Онези от вас, които се интересуват от нокти или пък
Коментари Харесай

Коронавирусът - хит по маникюрите! Каква е моралната цена на славата в социалните мрежи?

Онези от вас, които се интересуват от нокти или пък от странните неща в Instagram, сигурно знаят профила nail_sunny. Там има както в действителност качествени и майсторски осъществявания на маникюри за всеки мотив, по този начин и странни, въпреки и майсторски осъществявания, като този маникюр с пица:

Виж още: В очакване на смъртоносния ковид: Блокирана учителка в Китай споделя за живота под карантина

Всъщност майсторите от nail_sunny постоянно са успявали да заловен вълната на настоящото, модерното, без значение дали става въпрос за нещо положително или не напълно. Така беше и с маникюра, отдаден на починалия в авио злополука Коби Брайант: 

Виж още: В разгара на ковид: Тези епидемии от заболявания едвам не заличиха човечество!

Е, nail_sunny посветиха маникюр и на смъртоносния ковид: 

Виж още: Епидемия от смешки с новия гибелен ковид! Ето и най-хубавите по тематиката

Както се вижда, маникюрът се добавя от два детайла. На едната ръка се вижда познатия вирус, както сме го виждали от фотоси под микроскоп, а на другата - хора с маски. 

Виж още: Шокираща история: Куче избави стопанина си от китайския вирус, вижте историята на Кими

Въпреки че видеото се трансформира в безспорен шлагер в Instagram, рецензиите във връзка артистичното решение, са доста. " Хората умират от това, този маникюр е демонстрация на неприятен усет ", разясняват хората във връзка сензитивната тематика. Авторите на творението не дават отговор нито на рецензиите, нито на похвалите, само че пък за сметка на това не престават впечатляващата си работа. 

Коронавирусът взе над 1000 жертви в Китай. Заразените са над 40 000, а ваксина против него към момента няма, въпреки че се вършат проби върху животни. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР