Онези от вас, които са гледали Кори в големия свят

...
Онези от вас, които са гледали Кори в големия свят
Коментари Харесай

От звезда на Disney - в порно принцеса! Или трансформацията, с която една актриса откри себе си

Онези от вас, които са гледали " Кори в огромния свят " на Дисни сигурно си спомнят Рейчъл - най-хубавата другарка на Топанга и Анджела. Тя беше харесвана от много момчета, а и няма и по какъв начин да бъде - Рейчъл беше топ мацка.

Виж още: Моделка съжалява, че е дала хиляди за корекции, в този момент си желае " естественото " лице 

Но знаете ли какво се случва през днешния ден с Мейтланд Уард, актрисата, котяо влезе в ролята на Рейчъл? Ами... порно звезда е! Всичко стартира със социлните мрежи, където с помощта на по-разголените си фотоси в Snapchat и Instagram, Мейтланд става много известна. Всичко това продължава до 2019 година, когато афишира, че ще предприеме сериозен завой в кариерата си, анонсирайки присъединяване си в порно кино лентата Drive. 

Въпреки че става обект на доста рецензии за решението си, Трина Макгий, колежката ѝ от " Кори в огромния свят ", застава на нейна страна и ѝ оказва сериозна поддръжка в тежкия миг. Така Мейтланд подписва контракт с продуцентска компания, снимаща порно. 

Виж още: Тя стана милионер от OnlyFans, а гаджето ѝ оказа помощ да стане същински шлагер измежду мъжете 

" Това е една еволюция. Това е моят достоверен път, това е нещото, което постоянно съм желала да направя ", съобщи тогава тя и съобщи, че с порното е разкрила себе си по непредвиден метод. Нещо повече - при започване на идната година на пазара ще се появи дебютната ѝ книга, в която споделя по какъв начин порното я е освободило от Холивуд. 

В момента Мейтланд има 12 порно кино лентата зад тила си, като по този метод задмина по численост функциите си в обичайното кино и ТВ сериали.

Виж още: Бургаското " Барби " продължава с манията си за великански устни, усили ги за 27-и път

Иначе Мейтланд има над 1,7 млн. почитатели в Instagram, като в последните дни ги зарадва с " обичайната " коледна фотография, на която театралничи по бански. 

Изображение: https://www.instagram.com/maitlandward/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР