Онези, които се подиграват, правят нещо много важно - изобличават

...
Онези, които се подиграват, правят нещо много важно - изобличават
Коментари Харесай

Захарова: Онези, които се подиграват с трагедията на Дугин, изобличават себе си

" Онези, които се подиграват, вършат нещо доста значимо - изобличават себе си, крещят за своята безсърдечност, разобличавайки мерзостта на нашите дни ", написа представителят на съветското външно министерство Мария Захарова във връзка атентата против Даря Дугина.

Ето и цялостния текст:

Принудена съм да прочета по какъв начин се подиграват на Дугин и щерка му. 

1. Александър Гелиевич, Вашата покруса стана болежка на милиони. Повярвайте ми, хората по целия свят я претърпяват като своя. Защото са хора. Нечовеците се подиграват. 

2. Събудих се в два часа сутринта. Не знам за какво. По табиет си ревизирах телефона. Прочетох новините. Видях фрагменти, на които Александър Дугин гледа горящата кола, в която е щерка му. Има най-различни нещастия. Но тази ми подсети за най-важното: " Отче, елементарни им, тъй като не знаят какво вършат " (Лука 23:34). Как бих желала да попитам: " Как може да не знаят? " Но Бог ще се погрижи за това.

3. Онези, които се подиграват, вършат нещо доста значимо - изобличават себе си, крещят за своята безсърдечност, разобличавайки мерзостта на нашите дни. Не е допустимо да се бориш за правата на индивида и да се радваш на убийството на човешко създание. Това е безспорна неистина. 

Те вършат това за тези, които към момента са подвластни на магията на една страховита подправена фантазия и имат вяра в сменени полезности. На чия страна е истината? Няма истина на страната на тези, които се радват на гибелта на млада жена от подложен гърмеж под колата ѝ. Ето, присмехулниците крещят - време е да чуем и да разберем. 

4. Има справедиловст и съд на земята. Сигурна съм, че ще има подобен. А има и Съд Божи. И ще има, знам. Не можем да предвидим нито едно от двете. Но е належащо да се откри метод да се разшири обсегът на съществуващите правни правила във връзка с това осведомително принуждение.  

Не Александър Дугин има потребност от това. Необходимо е човечеството да се придържа към пътя, който води към светлината, и да не се отклонява към пътя към пропастта. 

Има закони и е време да ги прилагаме.
https://www.facebook.com/maria.zakharova.167/posts/pfbid02Xo2HLsL2oznBGYPPcED3fD5Q3fzm99KpF1j45JRropF9t5CDvpNeqoYBBPe3bhJLl
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР