Онези, които се надяваха на известно облекчение от инфлацията, останаха

...
Онези, които се надяваха на известно облекчение от инфлацията, останаха
Коментари Харесай

3 CD хода, които да предприемете при все още гореща инфлация

Онези, които се надяваха на известно облекчение от инфлацията, останаха разочаровани тази седмица, откакто последният отчет на Бюрото по трудова статистика сподели, че инфлацията през януари нараства с 3,1% на годишна база. Въпреки че това беше усъвършенстване от растежа от 3,4%, показан през декември, това въпреки всичко беше разочароващ резултат, изключително като се има поради задачата на Федералния запас от 2%.

Това също по този начин отсрочи — най-малко към този момент — всевъзможни диалози за идни понижения на лихвите. Въпреки че очакванията бяха огромни, че съкращенията могат да дойдат още през март, в този момент наподобява по-вероятно май да забележим първото понижение - в случай че инфлацията се охлади задоволително до този миг.

На този декор доста кредитополучатели са лимитирали варианти заради по-високи разноски за заеми. Спестителите обаче към момента са в първостепенна позиция да печелят огромни облаги, най-малко в обозримо бъдеще. Имайки това поради, има някои навременни ходове, които тези, които обмислят сметка за депозитен строг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР