Онези, които пипат Изборния кодекс, очевидно те бутат страната към

...
Онези, които пипат Изборния кодекс, очевидно те бутат страната към
Коментари Харесай

Лорер: Онези, които пипат Изборния кодекс, очевидно бутат страната към избори

Онези, които пипат Изборния кодекс, явно те бутат страната към избори. В това няма никакво подозрение - имаме нормалните обвинени: ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, които се занимават с Изборния кодекс, може би само, че в този случай няма никакво подозрение кой предложи измененията. Това съобщи в " Панорама " Даниел Лорер от " Продължаваме промяната "

Протестите против хартиената бюлетина демонстрират аналогия със обстановката от 2013 година, разяснява Лорер и прикани партиите " да слязат от предизборния експрес ".

" Да изтеглят този законопроект, който всява разкол и да споделят защо става дума. Ще ги изслушаме. Ако смятат, че това е по-важно от бюджет, война, ПВУ, ще създадем съответната комисия. За нас обаче това е ненужно, в случай че те не знаят нещо за идните избори, което ние не знаем ".

По думите му Политическа партия и Българска социалистическа партия са съумели да извадят България от редица рецесии по време на кабинета " Петков ", само че в 48-мия парламент са се оказали от двете страни на въпроса желаеме ли да има почтени избори.

Даниел Лорер е безапелационен, че държавното управление на Кирил Петков не е поемало ангажимент да се затворят въглищните централи през 2026 година

" Част от медийната нервност на ГЕРБ през предходната седмица беше тъкмо за да заглуши гласа на Европейска комисия, която сподели същото. Те бяха по този начин общителни да дойдат в Народното събрание, да изслушат въпросите на българските депутати и споделиха няколко забавни неща - няма затваряне на централи, има затваряне на излъчвания. Няма План за възобновяване и резистентност без правосъдна промяна ", сподели той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР