OnePlus вече има сгъваем телефон във вид на книга, но

...
OnePlus вече има сгъваем телефон във вид на книга, но
Коментари Харесай

Следващият сгъваем смартфон на OnePlus обещава да бъде достоен конкурент на Samsung Galaxy Z Flip

OnePlus към този момент има сгъваем телефон във тип на книга, само че нови клюки настояват, че идващият телефон може да съперничи на Samsung Galaxy Z Flip и даже може да има вариообектив, което е необичайност за сгъваемите телефони.

Инсайдър под псевдонима Smart Pikachu в Weibo твърди, че OnePlus тази година може да пусне втори сгъваем телефон. Но се твърди, че ще бъде друг от OnePlus Open. Източникът прибавя, че ще бъде оборудван с телефото и макро-камера на гърба.

Сгъваемите смарт телефони съществено притеглят вниманието в света на смарт телефоните през днешния ден, макар че към момента няма какво изключително да се избира. Не е изненада, че всеки производител на телефони желае да получи своя дял от този вид форм-фактор.

Сгъваемите телефони се сгъват на половина за оптималната преносимост, за разлика от тези великански таблети, които всички останали използваме. Плюс това, те нормално са по-достъпни от флипбуците, което ги слага в една редица с останалите топ-телефони с Android във връзка с цената.

Но от техните камери постоянно остава доста да се желае. Обикновено са оборудвани с двойна камера, само че в множеството случаи липсва телеобектив. Въпреки това, в случай че тези клюки за OnePlus Flip са правилни, това може да промени играта с флип-телефоните, защото ще включва и телеобектив.

Източникът загатва, че тези усъвършенствания на камерата ще дебютират с идния стилен сгъваем смарт телефон на OPPO и е евентуално да се появят и в сходния на OnePlus модел, може би с лека смяна или ребрандиране.

OnePlus Open всъщност съставлява близнак на OPPO Find N3, тъй че няма да е шокиращо, в случай че OnePlus пусне флип-телефон, сходен на Find N3 Flip.

Също по този начин, флип-телефон с телефото камера би бил много неповторим, защото надали някой сгъваем телефон предлага такава функционалност сега. Всъщност единственият телефон, който можете да закупите сега с телефото-камера, е Find N3 Flip. Така че, в случай че тези клюки се окажат правилни, OnePlus Flip може да бъде същински шлагер.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР