One Love Tour гостува във Варна и многохилядна публика препълни

...
One Love Tour гостува във Варна и многохилядна публика препълни
Коментари Харесай

Графа на бис във Варна

One Love Tour гостува във Варна и многохилядна аудитория препълни Морската градина. Това бе един от най-знаменателните фестивални дни от старта на турнето. "Арена на дуелите " означи самобитен връх от искащи да се включат в игрите, от най-гледания риалити формат Фермата. Хора от всички генерации желаеха, да ревизират опциите си и да тестват силите си. Импровизираната сцена и времето се оказаха незадоволителни за множеството запалянковци.

Дуетите сред Графа и македонските звезди, с които приключва вечерният концерт, са кулминационната точка на фестивала. Съвсем неподготвено, на песента "Свобода ", която е на Графа и Next Time, изпълнителите развяха българското и македонското знаме. Реакцията им провокира бурни аплодисменти, викания и мотото за "Една обич " като че ли преливаше от публиката. Дълго време продължиха възторжените овации и Графа излезе на бис.

Запомнящият се концерт стартира с младите ученици на музикалното учебно заведение Денис, Антон и Венелина. Продължи с гласовитата и надарена VICTORIA, а специфични гост-изпълнители бяха Стефан Вълдобрев и Обичайните обвинени. Техният репертоар разтанцува всички пред сцената, в ритъма на обичаните части.
Най-популярният македонски рапър - Слаткаристика, към този момент е същинска сензация и измежду българите. Публиката пя дружно с него и знаеше текстовете на шлагерите му, завладяли музикалните ранглисти.
Най-пъстрата и шарена "Алея на занаятите ", сподели разнообразието на локалните обичаи и обичай. Благодарение на Регионален център София - ЮНЕСКО, бяха показани районни занаятчии, които впечатлиха гостите.

Безплатният фестивал One Love Tour продължава на 27 септември, в гр.Скопие и приключва на 5 октомври, в гр. Стара Загора, във връзка празника на града.
Изживейте дружно с нас страстта наречена "Една обич "!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР