OMV MaxxMotion Diesel осигурява надеждна работа на автомобила при всякакви зимни

...
OMV MaxxMotion Diesel осигурява надеждна работа на
автомобила при всякакви зимни
Коментари Харесай

OMV MaxxMotion Diesel за всякакви зимни условия

OMV MaxxMotion Diesel обезпечава надеждна работа на автомобила при всевъзможни зимни условия
Максимална мощ и отбрана на двигателя през зимния сезон
“OMV MaxxMotion Diesel е пожеланият от мен, за всякакви зимни условия, дизел в България “, декларира Захари Бахаров

OMV MaxxMotion Diesel има отлични характеристики за надеждна работа на автомобила при всевъзможни зимни условия. Със специфична формула, създадена в Австрия, висококачественият зимен OMV MaxxMotion Diesel освен обезпечава безопасен старт даже при доста ниски температури, но също по този начин усилва мощността на двигателя и удължава неговия живот. OMV България предлага зареждане с OMV MaxxMotion Diesel за оптималната мощ и отбрана при всякакви зимни условия.

Зимният сезон изисква по-голямо внимание към качеството на горивото за оптимален старт и надеждно шофиране. OMV MaxxMotion Diesel е висококачествено гориво, създадено в Австрия от екипа за разработки на OMV и позволява чудесно показване на двигателя за всевъзможни зимни условия. С гранична точка на филтруемост до -33°C*, OMV MaxxMotion Diesel е съвършеното решение за леко и безпроблемно шофиране даже и в студените зимни дни. Иновативната формула, разработена в Австрия на OMV MaxxMotion Diesel подсигурява непорочност на мотора и елиминира насъбраните отлагания и замърсявания, което води до по-добро изгаряне.

„ OMV постоянно е полагала непрекъснати усилия в основаването на нововъведения на пазара и в предлагането на отлично качество на продуктите и услугите. Всички горива, които продаваме на нашите бензиностанции подлежат на качествен контрол и са в допълнение обработени със специални добавки, с цел да се подсигурява, че достигат равнището на качество, съответстващо на условията на компанията. Отличните зимни характеристики на високия ни клас горива OMV MaxxMotion Diesel потвърждават, че водачите могат да разчитат на безпроблемна работа на двигателя на автомобила даже при леденостудени температури. Специална формула, основана от екипа за разработки в OMV, прави това допустимо. ”, каза Петър Величков, шеф на OMV България.

Зад новата акция за зимните горива на OMV България застава известният актьор Захари Бахаров: „ OMV MaxxMotion Diesel е предпочитаният от мен, за всевъзможни зимни условия, дизел в България. Мога да разчитам на това, че даже при сурови студове, той разрешава безпроблемен старт и работа на мотора. Зимният сезон изисква по-голямо внимание върху качествата на горивото за оптимален старт и надеждно шофиране и по тази причина се придържам към препоръките на OMV за шофиране в зимни условия:
• Заредете с OMV MaxxMotion Diesel, за да поддържате надеждна работата на двигателя.
• Посещавайте постоянно автомивката. За да предпазите автомобила от разяждане, изберете стратегия, която почиства също така и пода на колата.
• Напълнете отделенията за охлаждаща течност и течност за чистачки с незамръзващи артикули. Зимната течност за чистачки OMV Caristal с нова формула и подобрени почистващи свойства предотвратява образуването на лед върху предното стъкло и поддържа функционалността на чистачките. Ясна видимост е това, от което имате необходимост през зимата!
• Редовно почиствайте предното стъкло и от вътрешната страна, за да предотвратите замъгляване.
• Проверете инструментите – стъргалка за лед, четка за разчистване на сняг, въже, одеяло, вериги за сняг и така нататък – и ги дръжте под ръка. При потребност, ще намерите всичко необходимо в най-близката OMV бензиностанция.

* -33°C е цената на граничната температура на филтруемост (Cold Filter Plugging Point) съгласно стандарт EN 590. Предимствата зависят от транспортното средство, начина на шофиране, техническото положение на двигателя и се отнасят в съпоставяне с гориво, което дава отговор на минимално локално условие съгласно EN 590.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР