Омръзнало ми е животът ми в София да прилича на

...
Омръзнало ми е животът ми в София да прилича на
Коментари Харесай

Омръзнало ми е животът ми в София да прилича на меме

Омръзнало ми е животът ми в София да наподобява на меме. Това написа депутатът от ПП-ДБ Елисавета Белобрадова в коментар в профила си във Фейсбук.

Ето и цялостната й обява без редакторска интервенция:

Не ми е смешна нито една интернет картинка с Ваня Григорова, тъй като ми е омръзнало животът ми в София да наподобява на меме.

Зад гърба на девойка Григорова стоят най-изявените комунисти, путинисти и всички представители на антиевропейската и проруска политика, която ненавижда свободата и държавния суверенитет.
Самата тя няма екип, няма проект, няма да има нито един областен кмет, който изповядва вижданията ѝ.

Безумните ѝ изявления нямат нищо общо с проблемите на уязвимите групи, а съставляват глупава каша от популизми. До тук виждам единствено апели за разпра с дребното работещи хора, които оказват помощ на обществено слабите и хората в потребност.

В неделя НЕ гласуваме персоналната вендета на господин Бойко Борисов, операциите на господин Пеевски и персоналните си дразнения.

Гласуваме ЗА бъдещето на столицата ни. Гласуваме за Васил Терзиев и стотиците специалисти, районни кметове, десетки съветници, които ще стоят до него.

Гласуваме за човек, оказал помощ на хиляди деца да намерят бъдеще, професионално развиване и смисъл в живота.

В този живот, който съществува, а не в в никакъв случай неслучилото се комунистическо „ ярко бъдеще “ с аромат на кюмюр.

Разбирам, че от своя страна девойка Григорова е чудесна за гифчета и смешни картинки, само че съм на 46 години и помня какво е комунисти на власт. Не ми е смешно.

Още вести четете в категорията ни България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР