Омертата, стиснала в желязна хватка ГЕРБ за престъпленията на Бойко

...
Омертата, стиснала в желязна хватка ГЕРБ за престъпленията на Бойко
Коментари Харесай

Сигнал до Narod.bg: „Ковчежник“ на Бойко пропя! Пламен Тачев става защитен свидетел?

Омертата, стиснала в желязна хватка ГЕРБ за закононарушенията на Бойко Борисов, се пропука стремително! Спряганият като „ ковчежник “ на хунтата горист предприемач Пламен Тачев, другояче народен представител от Плевен, е пропял за схемите на водача и става предпазен очевидец на прокуратурата, твърди извънредно пред Narod.bg източник от държавното обвиняване.

Пламен Тачев, който е в обкръжението на Бойко Борисов от мътните мутренски години, става предпазен очевидец на прокуратурата, с цел да избави кожата, безапелационен е информаторът ни.

Реклама

В името на персоналното си оцеляване емблематични фактори в хунтата напущат потъващия кораба. Екшънът почнал, откакто Националната организация за приходите (НАП) подала данни от почналата преди време инспекция на българите, които имат парцели в Гърция. При Пламен Тачев данъчните са открили противоречие в имотното положение и укрити приходи. За да се измъкне изсъхнал поради задаващия се вихър от обвинявания в корупция против депутати от целия парламентарен набор „ ковчежникът “ решил да стане предпазен очевидец.

Вътре в ГЕРБ не е никаква загадка, че Пламен Тачев от дълго време държи Бойко с компромати, по тази причина прави в партията каквото си ще. Цялата парламентарна група е настръхнала против депутата, само че никои не се осмелява да му каже нищо, призна източникът на Narod.bg.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР