Омъжена жена от Великобритания се влюби в своя колежка от

...
Омъжена жена от Великобритания се влюби в своя колежка от
Коментари Харесай

Омъжена мед. сестра се влюби в своя колежка и...

Омъжена жена от Англия се влюби в своя колежка от болничното заведение, заведе я у дома и в този момент се радва на щастлива полиаморна връзка, написа Metro, цитира jenata.blitz.bg.

30-годишната здравна сестра Меган Рипли се срещнала с 22-годишната Луиз Джаксън на работа и двете бързо станали приятелки. Много скоро обаче Меган осъзнала, че изпитва сантиментални усеща към по-младата си колежка.

" Дори не знаех, че е допустимо да си влюбен в двама души по едно и също време. Но когато срещнах Луиз, всичко се промени ", споделя Меган.

Тя обаче решила да резервира възприятията си в загадка от боязън да не унищожи другарството им. Британката не знаела по какъв начин да заяви за новопоявилите се усеща и на брачна половинка си Шон и техния наследник.

Един ден тя поканила Луиз на посетители, с цел да я запознае със брачна половинка си. Двамата незабавно почнали да се схващат. Това предиздвикало Меган да признае на брачна половинка си, че е влюбена в колежката си, а той в отговор ѝ съобщил, че също изпитва благосклонности към нея.

По-късно станало ясно, че Луиз също е харесала Шон и Меган, изцяло сюрпризирана и удовлетворена от развоя на събитията, ѝ предложила да заживеят дружно.

" Никога не сме мислили, че ще въведем някого в нашата връзка. Но просто имаше смисъл с Луиз, тъй че бяхме доста въодушевени, когато тя сподели, че се изпитва същото ", споделя още 30-годишната британка.

Сега Джаксън прекарва една седмица в къщата на двойката и друга - в къщата на родителите си. А синът на семейство Рипли почнал да я назовава " мама ".

Меган допуска, че напълно скоро колежката ѝ ще заживее за непрекъснато с нея и брачна половинка ѝ. Тя признава още, че първоначално е била срещу Луиз да има деца от брачна половинка ѝ, само че в този момент се успокоила и не счита да пречи на това.

" Получихме единствено позитивни мнения. Хората се радват на нашето благополучие. Страхотно е, тъй като Луиз има ползи, които не съответстват с нашите, и противоположното ", споделя Меган и прибавя, че от време на време в фамилията им поражда ревнивост, само че тримата се пробват да не довеждат обстановката до спор и намерено да приказват за възприятията си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР