Оливия Родриго показва страна на лошо момиче в новия музикален видеоклип „Bad Idea Right?“

...
Оливия Родриго пусна втория си сингъл Guts“, Bad Idea Right?“,
Коментари Харесай

Оливия Родриго пусна втория си сингъл „Guts“, „Bad Idea Right?“, в петък.

Петра Колинс режисира придружаващото музикално видео, което вижда как Родриго купонясва с приятели и обмисля да се събере отново с бивша.

„Не съм те чувал от няколко месеца/ Но в момента съм навън и съм прецакан/ И звъниш на телефона ми и си съвсем сам/ И аз съм усещайки някакъв подтекст“, пее Родриго в клипа, докато е виждала краудсърфинг и да се вози в задната част на пикап през нощта в дъжда. „Да се ​​видим тази вечер – това е лоша идея, нали?“

Във видеото, което има определено настроение на „Еуфория“, участват също Tate McRae, Iris Apatow и Madison Hu.

В четвъртък вечер Родриго обяви сингъла и видеоклипа в Instagram, като написа: „Прекарах толкова забавно, докато правех тази песен с @dan_nigro в Ню Йорк миналата година“, във връзка с продуцента и текстописец Даниел Нигро.

„Написахме припева като шега, но го харесахме толкова много, че го превърнахме в пълноценна песен, хаха! Забавлявах се да правя музикалното видео с приятелите си“, добави Родриго, тагвайки Apatow, Hu и McRae.

„Лоша идея, нали?“ е вторият сингъл от втория албум на Родриго „Guts“, който ще излезе на 8 септември.

„Guts“ следва нейния дебют от 2021 г. „Sour“, който включва хитовете „Drivers License“ и „Good 4 U“.

Вижте видеото по-долу.

Оливия Родриго - лоша идея, нали? (Официално видео) <изобр class="youtube__video-thumbnail" src="https://i.ytimg.com/vi/Dj9qJsJTsjQ/hqdefault.jpg" alt="Видео Оливия Родриго - лоша идея, нали? (Официално видео)" />
Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР