Оливия Колман разказа как е била толкова нервна в нощта,

...
Оливия Колман разказа как е била толкова нервна в нощта,
Коментари Харесай

Оливия Колман признава, че е „взела бета-блокер, за да се успокои“, преди да спечели Оскарите

Оливия Колман описа по какъв начин е била толкоз нервна в нощта, когато е взела своя Оскар, че е трябвало да вземе бета-блокер, с цел да се успокои.

50-годишната актриса също разкри, че си е поръчала рокля с висока яка, защото страда от голям обрив, когато е под стрес. Колман завоюва своя гонг през 2019 година за The Favourite, филмът, в който играе кралица Ан.

Тя споделя в нова книга: „ Бях в действителност срещу всеки, който приказва за това, защото не харесвах напрежението. Имах половин бета блокер, тъй като бях доста нервозен. Отне целия ми боязън. Не би трябвало да го предлагам, само че беше ужасно. Хапчетата забавят сърцето.

Говорейки за поръчката на роклята си за случая, Колман прибавя: „ Когато се изнервя, получавам най-ужасния червен обрив. Така че множеството ми вечерни рокли имат висока яка, с цел да скрият суматохата ми. Книгата, 50 нощи с Оскар от Дейв Каргър, също разкрива, че Елтън Джон счита, че песента му Can You Feel The Love Tonight от Цар Лъв през 1995 година не е трябвало да п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР