Оливия Атууд разказа за заплатата, която й е плащана за

...
Оливия Атууд разказа за заплатата, която й е плащана за
Коментари Харесай

Оливия Атууд споделя точно колко е спечелила от излъчването на пищната си сватба по телевизията

Оливия Атууд описа за заплатата, която й е плащана за присъединяване в риалити шоуто за сватбения й ден - и почитателите може да са шокирани от нейната истина.

32-годишната някогашна участничка в Love Island се ожени за 30-годишния футболист Брадли Дак през юни предходната година. Говори се, че огромният им ден им е върнал стотици хиляди лири, защото не са жалили средства, с цел да обезпечат съвършен ден.

И до момента в който щастливата двойка си разменяше обети пред обичани хора, членове на фамилията и другари - те също приветстваха камерите първоначално и кулминационната точка на техния огромен ден. Всички акценти от подготовката за сватбата бяха уловени в документалната поредност от четири елементи Olivia Marries Her Match - която сама по себе си е продължение на шоуто Olivia Meets Her Match, което се излъчва от 2020 година и документира романса й с Брад.

Въпреки излъчването на шоуто по ITVBe - голям комерсиален канал - тя твърди, че не е спечелила нито стотинка от шерването на сватбения си ден с зрит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР