Олимпийският шампион Александър Зверев нарече Даниил Медведев един от най-нечестните

...
Олимпийският шампион Александър Зверев нарече Даниил Медведев един от най-нечестните
Коментари Харесай

Зверев обвини Медведев в нечестна игра

Олимпийският първенец Александър Зверев назова Даниил Медведев " един от най-нечестните играчи в света ", откакто беше надвит от руснака с 6:3, 5:7, 6:7(7) в последния осминафинал от Мастърс шампионата по тенис в Монте Карло. " Приемам честността и спортсменството доста, доста съществено. За страдание, той няма нищо общо с това ", сподели Зверев пред Sky.

Германецът сподели, че противникът му е употребявал нечестни средства, с цел да остане в мача.

Например, когато Зверев поведе с 5:4 във втория сет и сервираше за продобиване на дуела, Медведев изрази разочарованието си, като отстрани една от летвите, които подпират мрежата и даже не получи предизвестие за това от съдиите.

" Той употребява всевъзможни средства, когато изостава в резултата. Като състезател, това в действителност ме разочарова. Имаше няколко момента, в които усети, че започнах да играя по-добре и всякога се опитваше да направи нещо да ме разконцентрира. Разбира се, не би трябвало да разрешавам това да ме разсейва. Това също е напълно моя виновност. Но въпреки всичко мисля, че честността в спорта постоянно би трябвало да бъде преди всичко ", сподели Зверев.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР