Олимпийските шампионки от ансамбъла по художествена гимнастика от Олимпийските игри

...
Олимпийските шампионки от ансамбъла по художествена гимнастика от Олимпийските игри
Коментари Харесай

Мадлен Радуканова: С момичетата имаме идеи и подготвяме нещо различно

Олимпийските шампионки от ансамбъла по художествена гимнастика от Олимпийските игри в Токио още веднъж ще бъдат дружно на килима пред аудитория, показа Мадлен Радуканова в изявление за Българска национална телевизия .

Момичетата имат забавни хрумвания, които приготвят със своя екип.

" Това, което приготвяме сега е по-различно от спектакли, свързани с бенефиса, само че се надяваме да се случат и такива неща. Имаме доста хрумвания в главите си. Имаме хора, които ни оказват помощ, които също са са с доста хрумвания. Надяваме се пътят ни да продължава да е все толкоз ярък ", съобщи тя.

След края на кариерата си Мадлен Радуканова се отдаде на самодейността си " Година на благодарността ". В продължение на година тя обикаля страната, срещайки се с млади състезатели.

" Ние се ужасно признателни на почитателите ни в цяла България за поддръжката през всички години. Мислех си, че би трябвало по някакъв да им се отблагодарим. Най-лесният метод е с децата. Те са бъдещето на България. Трябва да се стимулират и спортуват повече ", добави тя.

Инициативата ѝ мина през Плевен, Айтос, Смолян и Разград, където се срещна с играчи на Лудогорец. Следващата ѝ спирка е в София.

" Един празник е целият ми живот сега. Липсват ми надпреварите, залата и тренировките не ми липсват толкоз, само че животът е прелестен. С девойките се виждаме, в случай че не всеки ден, то през ден. Липсваме си, споделяме си и приготвяме няколко неща дружно ", добави тя.

Автори: Моника Симеонова и Мирослав Милков
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР