Олимпийските ни шампионки с ансамбъла по художествена гимнастика от Токио

...
Олимпийските ни шампионки с ансамбъла по художествена гимнастика от Токио
Коментари Харесай

Стефани Кирякова и Ерика Зафирова втория си мастър клас от проекта Предизвикай себе си

Олимпийските ни шампионки с ансамбъла по художествена гимнастика от Токио 2020 - Стефани Кирякова и Ерика Зафирова - организираха втория си мастър клас от плана " Предизвикай себе си ", който има за цел да подтиква спортната просвета и да доближи до оптимален брой участници в продължение на една година година.

Домакин на днешното събитие беше френският град Монпелие, където повече от 100 гимнастички от клубове от цяла Франция и от всички възрасти почетоха самодейността, а програмата на Кирякова и Зафирова включваше загрявка, работа с тяло, техника с всички уреди.

В края по традиция участниците имаха опция да си създадат фотоси за спомен, да поддържат връзка лице в лице с нашите " златни " девойки, както и да получат подписи от тях.

Срещата се организира в залата в Монпелие, където се обитава локалният клуб, както и националният център по художествена гимнастика на Франция.

Любопитната детайлност е, че във френския работят и две български треньорки - Александра Конова - в националния център и Албена Сиркова - в локалния клуб.

Проектът е на Българската федерация по художествена гимнастика " Предизвикай себе си " е ко-финансиран от Европейския съюз и Европейската изпълнителна организация за обучение и просвета (EACEA).





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР