Олимпийската вицешампионка и носителка на три олимпийски медала в шортрека

...
Олимпийската вицешампионка и носителка на три олимпийски медала в шортрека
Коментари Харесай

Евгения Раданова с идея за нова тренировъчна пързалка

Олимпийската вицешампионка и носителка на три олимпийски медала в шортрека Евгения Раданова има концепция за ново подготвително спортно оборудване с три ледени полета – за шортрек, хокей и фигурно пързаляне. Раданова споделя това в петия епизод на предаването „ Начален сигнал”, който ще се излъчи на следващия ден (неделя, 13 февруари) от 10:00 часа по B1B Box и TV1.

Раданова добави, че се надява на среща с министъра на спорта Радослав Василев, с цел да му показа концепцията си за новото спортно оборудване.

Пред Йоана Гочева Раданова споделя в „ Начален сигнал” за това по какъв начин се е трансформирал шортрекът от нейно време насам, само че също по този начин допуска, че и през днешния ден би могла да вземе орден в съревнование на най-високо равнище, защото има доста прецизен взор върху протичащото се на леда и може да реагира най-правилно.

„ Отказала съм доста оферти да работя в чужбина, защото желаех да опитам първо в България. Знаех, че ще е мъчно, само че не съм си представяла, че ще е толкоз мъчно “, споделя Раданова.

Гледайте Евгения Раданова в „ Начален сигнал” на следващия ден от 10:00 часа по B1B Box и TV1.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР