Олимпийската шампионка по художествена гимнастика и сочена за любовница на

...
Олимпийската шампионка по художествена гимнастика и сочена за любовница на
Коментари Харесай

Алина Кабаева създава клуб за художествена гимнастика

Олимпийската шампионка по художествена гимнастика и посочена за държанка на Владимир Путин и майка на децата му Алина Кабаева обяви основаването на интернационална асоциация на клубовете по художествена гимнастика. Проектът е наименуван " Небесна прелест ".

Създаването на асоциацията е в съгласие с съветското министерство на спорта, заяви sports.ru.

Асоциацията ще се развива в две посоки - женска художествена гимнастика и мъжка ритмична гимнастика. 

Всяка година се откриват освен държавни спортни школи, само че и огромен брой спортни клубове. Затова задачата на асоциацията е развиването и популяризирането на художествената гимнастика, изясни Кабаева.

Членуването в Асоциацията " Небесна прелест " ще бъде изцяло гратис.

Припомняме, че през юни 2021 година олимпийската шампионка по фигурно пързаляне Татяна Навка, която е брачна половинка на представителя на Владимир Путин Дмитрий Песков, насочи горещи рецензии към осъществяването на Кристофър Бенитес - гимнастик по художествена гимнастика. Тогава Навка съпостави осъществяването му с " гейпропаганда " и изрази наслада, че " в нашата страна няма такива неща. "

Проучване на " Медуза.ио " сподели, че школи за мъжка художествена гимнастика има в Самара, Санкт Петербург, Петрозаводск, Красноярск, Москва, Уфа, Краснодар, Ростов и даже стават от ден на ден.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР