Олигархичната шайка, родена с благословията и парите на бившата Държавна

...
Олигархичната шайка, родена с благословията и парите на бившата Държавна
Коментари Харесай

Олигархията с активно мероприятие срещу Пеевски

Олигархичната тайфа, родена с благословията и парите на някогашната Държавна сигурност и един от най-ярките й артикули – Иван Костов, извади за следващ път арсенала от мракобесни способи на комунистическите служби. С цел да се очерни зложелател №1 на задкулисието – депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски, олигарсите заложиха на ченгеджийския способ „ интензивно мероприятие “, написа през днешния ден организация " Монитор ".

Схемата е елементарна – провокира се обществена сценка посредством медиен таран, която да бъде отразена от „ верните медии “ (т.е. от изданията на Фабриката за подправени вести на задкулисието), с цел да се разпръсне в общественото пространство теза, която обслужва ползите на избран кръг от хора.

В този случай кръгът е „ Агнешките главички “, а задачата – да се внуши на обществото, че има нещо гнило към името на Пеевски. За да се ускори „ белият звук “, създаван от Фабриката пък, медийната операция се ретранслира от всичките й издания, като всяко надгражда подправената вест за да се сътвори подправен новинарски поток. (В стенограмите „ АРГО-гейт “ обвиненият предприемач Прокопиев поучава своите пионки да овладеят „ мейнстрийма “, т.е. новинарския поток, с цел да разпилян тезите на задкулисието измежду хората – б.а).

В ролята на медиен детонатор за този подправен поток този път влезе поръчковият „ жител “ Георги Георгиев, който към този момент на няколко пъти намерено показва близостта си с Българския Мадоф Цветан Василев. Включително с общи фотоси на маса в Сърбия.

Как работи поръчковият слугинаж на банкера-беглец и задкулисието четете в детайли в " Монитор "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР