Ole Miss Rebels играят с Georgia Bulldogs днес за мач

...
Ole Miss Rebels играят с Georgia Bulldogs днес за мач
Коментари Харесай

Как да гледате днешния мач на Ole Miss Rebels срещу Georgia Bulldogs: Опции за предаване на живо, начален час, повече

Ole Miss Rebels играят с Georgia Bulldogs през днешния ден за мач от седмица 11 на два топ 10 колежански футболни тима на NCAA. Бунтовниците изгубиха единствено една загуба този сезон, до момента в който Булдогите остават непобедени. Феновете на Булдогс ще гледат в очакване за завръщането на звездния плеймейкър Брок Бауърс, който получи навехнат гален против Вандербилт на 14 октомври. Водещият правоприемник на Булдогс през последните два сезона за продобиване на национални шампионати, Бауърс беше на път да има още едно изпъкване сезон.

Продължете да четете по какъв начин да гледате мача Ole Miss Rebels против Georgia Bulldogs.

ГЛЕДАЙТЕ ИГРАТА Пожарна охрана SLING TV

Как да гледате мача Ole Miss Rebels против Georgia Bulldogs

h2>

Мачът от седмица 11 сред Ole Miss Rebels и Georgia Bulldogs ще се играе в събота, 11 ноември от 19:00 ч. ET (16:00 ч. PT). Играта ще бъде излъчена по ESPN.

Как да гледате мача Ole Miss Rebels против Georgia Bulldogs без кабел

Въпреки че множеството кабелни пакети включват ESPN, елементарно е да гледате мача, в случай че ESPN не е включен във вашия кабел Абонамент за телевизия или в случай че въобще нямате кабелна. Вашите най-хубави варианти за гледане са по-долу. (Опциите за поточно предаване ще изискват интернет снабдител.)

Предавайте поточно играта на Sling TV на половин цена

Един от най-рентабилните способи за поточно предаване онлайн на NFL футбол тази година е през абонамент за Sling TV. Стриймърът предлага достъп до мрежата на NFL, локални филиали на NBC, FOX и ABC (където има) и ESPN със своя проект Orange + Blue Tier. Също по този начин си коства да се означи: Sling TV се предлага с включено 50 часа основано на облак DVR пространство за запис, идеално за запис на всички най-хубави NFL мачове за сезона.

Този проект нормално коства $60 на месец, само че стриймърът сега предлага промоция с 50% отстъпка за първия ви месец, тъй че ще платите единствено $30. Можете да научите повече, като докоснете бутона по-долу.

Върхови характерности на равнище Sling TV Orange + Blue:

Има общо 46 канала за гледане, в това число локални филиали на NBC, Fox и ABC (където наличен).Получавате достъп до множеството локални NFL игри и национално предавани игри на най-ниската цена.Всички равнища на абонамент включват 50 часа основано на облак DVR предпазване. $30 в Sling TV

Гледайте играта Ole Miss Rebels против Georgia Bulldogs гратис с FuboTV

Можете също да гледате играта. FuboTV е насочена към спорта стрийминг услуга, която предлага достъп до съвсем всяка игра на NFL за сезона. Пакетите включват CBS, Fox, NBC, ESPN, NFL Network, NFL RedZone и други, тъй че ще можете да гледате повече от днешните игри.

За да гледате NFL без кабел, започнете седемдневен безвъзмезден експериментален интервал на Fubo. Можете да започнете да гледате незабавно на вашия тв приемник, телефон, таблет или компютър. Fox, с цел да знаете, предлага неделни NFC игри посредством „ NFL on Fox “; до момента в който ESPN е домът на " Футбол в понеделник вечер ". ABC излъчва и някои " MNF " игри.

В допълнение към NFL футбол, FuboTV предлага MLB, NBA, NHL, MLS и интернационалните футболни игри. FuboTV стартира от $75 на месец за Pro равнище (включва NFL Network); $100 на месец Ultimate равнище включва NFL RedZone.

Върхови функционалности на FuboTV:

Професионалното равнище включва 169 канала, в това число NFL Network; Нивото Ultimate включва 289 канала, в това число NFL RedZone. FuboTV включва всички канали, от които ще се нуждаете, с цел да гледате спорт онлайн, в това число CBS (не се предлага посредством Sling TV). Всички равнища се оферират с 1000 часа DVR запис. Започнете своя безвъзмезден експериментален интервал на FuboTV

Гледайте мача Ole Miss Rebels против Georgia Bulldogs на Hulu + TV онлайн

Можете да гледате колежански футбол с Hulu + TV онлайн. Пакетът включва достъп до 90 канала, в това число Fox и FS1. Включено е и безкрайно DVR вместилище. Гледайте всеки мач във всяка мрежа с Hulu + TV онлайн, плюс гледайте онлайн предсезонни игри на NFL, извънредни игри онлайн от постоянния сезон, известни студийни излъчвания (включително NFL Total Access и номинираното за Emmy шоу Good Morning Football) и доста други.

Hulu + Live TV идва в комплект с ESPN+ и Disney+. Цената му е $77 на месец за сезона на колежанския футбол.

$77 на месец

Гледайте футбол на NCAA онлайн с цифрова HDTV антена

Ако режете кабела към кабелната си компания, не си сам; в действителност имате шанс. Все още можете да гледате NFL по малкия екран с налична стайна антена, която включва локални ефирни HDYC канали като CBS, NBC, ABC, Fox, PBS и други. Ето го и най-важното: няма месечна такса.

Всеки, който живее в отчасти блокирана зона (тези покрай планини или жилища на първия етаж), антената за цифрова телевизия може да не улови добър сигнал -- или въобще никакъв сигнал. Но за доста домове антената за цифрова телевизия обезпечава съществено на ниска цена метод да гледате колежански футбол, без да плащате на кабелна компания. Вътрешните телевизионни антени също могат да обезпечат по този начин нужната аварийна телевизия, в случай че стихия прекъсне кабела ви (или кабелната ви компания влезе в спор с мрежа).

Тази усилена HDTV антена твърди, че има обсег от 50 благи и предлага 36 канала. Той е оценен с 4,0 звезди от рецензенти на Amazon.

Каза един клиент на Amazon, „ Когато цената на тази антена падна до $50, тя беше на конкурентна цена по отношение на това, което ще намерите на рафтовете в локалния Radio Shack. Ако обмисляте този артикул, Вероятно към този момент се съмнявате в сметката си за кабелна телевизия и се оглеждате за на ниска цена метод да получите Big 3 плюс Fox и PBS. Тази антена ни даде това незабавно след изваждането от кутията. “

$$58 в Amazon

Още тимове, които да следвате през сезон 2023 за колежански футбол

Важни дати за сезон 2023 за колежански футбол:

13-те Сезонът по колежански футбол през 2023 година продължава от 27 август до 9 декември. Два полуфинални мача, Rose Bowl Game и Allstate Sugar Bowl, са планувани за Нова година (понеделник, 1 януари 2024 г.). The College Football Playoff National Шампионатът е плануван за понеделник, 8 януари 2024 година на стадион NRG в Хюстън, Тексас.

Джорджия Булдогс желаят да пишат история: Булдогс завоюваха злато през предишния сезон, когато завоюваха поредни национални шампионати, откакто победиха Алабама Crimson Tide 33-18 през 2022 година От 1936 година нито един колежански тим не е печелил три следващи победи. Булдогс се надяват да трансформират всичко това. Старши треньорът Кърби Смарт се концентрира върху лидерските умения на играчите си, заявявайки, че най-големият съперник на тима е „ самодоволството “. В седмицата 10 Bulldogs са един от петте тима, които остават непобедени. Три-торф? Всичко е допустимо с този тим.

Колорадо Бъфалъс губят известна шумотевица: Coach Prime направи заглавия по време на извънсезона. Само 10 играчи със стипендии от листата на Бъфалъс за сезон 2022 остават в тима, откакто Сандърс се възползва от разпоредбите на портала за прехвърляния, с цел да обнови листата на тима. Prime е в първия си сезон като треньор на Buffaloes и ще се надява да направи същата магия в програмата на Buffaloes, както направи през сполучливите си три години в Jackson State. Бъфалъс са 5-4 при започване на седмица 11. Те ​​загубиха последните си три мача, както и част от шума, който навлязоха с този сезон.

Как ще се раздрусат всички разтърсвания в колежанския футбол? През юли 2022 г. UCLA и USC най-накрая се споразумяха за нещо. Вражеските противници ще изоставен Pac-12 в интерес на Big Ten през 2024 година Това лято Колорадо разгласи, че ще се върне към Big 12. Оттогава Аризона, Аризона Щат и Юта оповестиха овакантяване на Pac-12 до Big-12 в края на сезон 2023. Вашингтон и щата Орегон също се отхвърлят от Pac-12 за Големите 10 по същото време.

Разместването в учебно заведение няма да повлияе доста на сезон 2023, само че очаквайте публицистите да приказват за това безпределно. Тъй като Pac-12 сега е единствено четири тима за сезон 2024, гибелта на Pac-12 сигурно ще бъде една от най-големите истории за сезона.

Също по този начин чакаме с неспокойствие тези истории по време на сезон 2023 на NCAA колежански футбол

Alabama Crimson Tide влезе в сезон 2023 под номер 4. Сабан и компанията не се усещат удобно с понижението. Приливът се трансформира в съществена опасност за булдогите, които означават този три-пеат. Щатът Охайо има може би една от най-хубавите стаи за приемници в колежанския футбол, водени от ослепителния Марвин Харисън-младши. Бъкейс влизат в Седмица 11 непобедени, единствено една победа над 8-1 Crimson Tide.

Свързано наличие на CBS Essentials

Най-добрите предложения за спорт и фитнес в разпродажбата на Черния петък на Walmart днес {CBS Sports}Най-добрите телевизионни и интернет пакети: Спестете пари и получете услугите, които желаете
Най-добрите цифрови телевизионни антени: Как да гледате NFL игри без кабелни или стрийминг услуги
Сделка за Sling TV: Гледайте NFL и още телевизия онлайн на половин ценаКак да гледате по какъв начин Лионел Меси играе за Inter Miami CFНай-добрите тв приемници за гледане на спорт през 2023 г.
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР