Октомври месец ще бъде прекрасен и динамичен за голяма част

...
Октомври месец ще бъде прекрасен и динамичен за голяма част
Коментари Харесай

Месечен хороскоп за октомври 2018

Октомври месец ще бъде прелестен и динамичен за огромна част от представителите на зодиака. За други месецът се обрисува спокоен и без изненади. Вижте какво ви вещаят звездите съгласно месечната прогноза, направена от астролог Петя Георгиева.

Овен

Професионалните и бизнес задължения ще са в границите на нормалното с леки покачвания на моменти. Подреждайте си дилемите си по този начин, че да действате с отмерено движение.

Предвиждайте време за разбор и отработване на детайлите. Ще избегнете грешките и ще си спестите време, което след това ще можете да употребявате за възобновяване на силите си. Не се чакат изненади от финансов темперамент.

Телец

Обстоятелствата ще са удобни за споразумяване на всевъзможни финансови въпроси. Ще можете да финализирате остарели покупко-продажби, да измененията изискванията по налични заплащания или да сключите нови контракти при преференциални условия.

Не се отхвърляйте от оферти за спомагателна работа, изключително в случай че ще можете да я правите, без да пътувате ненужно. Дори да се наложи да търсите заеми, напълно скоро ще ги разплатите.

Близнаци

Периодът ще е обвързван с промени, въпреки и дребни, само че първата ви задача е да прецените обективно личните си сили и да не се престаравате ненужно. Овладейте желанието си да сте на всички места и да се захващате с куп занимания по едно и също време, след което половината от тях да остават незавършени.

Точното систематизиране на времето ще ви помогне не просто да си свършите работата, само че и да отделите нужното внимание на околните си. Приятните изненади ще са свързани най-вече с персоналните и любовни връзки.

Рак
Тайната на триумфите ви през този месец е скрита в думата „ увереност “. Работата не просто ще ви върви леко, само че и ще постигнете безусловно действителни и измерими резултати. Цели, които сте набелязали преди време, само че по една или друга причина сте били принудени да отложите, в този момент ще намерят своята реализация.

Бъдете директни, ясни и независими. Не забравяйте, че с цел да сте оптимално ефикасни, би трябвало да си осигурявате задоволително отмора, добра компания и обичани развлечения.

Лъв

Няма да усетите по какъв начин ще „ излети “ вторият есенен месец. Ангажиментите ще са съществени и ще изискват висока степен на централизация. Предстоят серия настоятелен срещи, служебни пътувания, участия в обществени изяви. Голяма част от решенията по противоречиви въпроси, които оферирате ще намерят действително приложение и ще ви завоюват последователи.

Във ваша изгода е да не споделяте персоналните си хрумвания за бизнес или нова организация на работа пред необятна публика. Не подценявайте вероятността някой да се възползва от споделената информация и да показа плана ви като собствен. Нов флирт ще сътвори безредици за необвързаните представители на вашия знак.

Дева

Конфликтните обстановки през този месец ще са свързани най-вече с връзките ви. Представителите на вашия знак са извънредно прецизни, старателни, проведени и нормално изискват същото от близките. За злощастие обаче, не всички могат да отговорят на упованията им и това е мотив за замяна на реплики.

Не се чувствайте задължени да изразявате мнението си по всяка тематика и то пределно искрено. От вас зависи хем да си осигурите успокоение, хем да блеснете с резултатите от работата си. Нужно е единствено да реагирате гъвкаво и да не си създавате врагове.

Везни

Наблюдавайте деликатно сътрудниците си от всички групи. По отношение на бизнеса може да се отвори опция за атрактивни покупко-продажби, само че с цел да не попаднете на измамници е желателно да извършите обширен маркетинг. Не е изключено да се появи нов сътрудник, който да припознае във ваше лице „ своя човек “ и непрестанно да търси съдействието ви. Не отхвърляйте, и вие сте имали своя „ ментор “ при започване на кариерата си.

Що се отнася до персоналните връзки, то там бъдете най-внимателни към колегата си. Заедно ще намерите решение на противоречив въпрос и връзките ви ще се трансформират доста, освен това в позитивна посока.

Скорпион
Най-важното през този месец е да формулирате ясно задачите си и да ги разпределите в границите на интервала. За някои ще се наложи да търсите спомагателни запаси от всевъзможен темперамент. Като се стартира от информация и се свърши с „ жива мощ “ във тип на помощ от другари. Изработвайте си и аварийни разновидности.

Вие сте общоизвестни с изключителната си проницателност. Ако сте си набелязали смяна на работата, местоживеенето или покупка на безценен предмет, автомобил да вземем за пример, то сигурно ще попаднете на подобаващи предложения. Не се хвърляйте на първата, изглеждаща привлекателно, само че и не отлагайте прекомерно дълго.

Стрелец

Стремителни сте и всяка концепция, която ви хрумва наподобява по този начин, като че ли че ще се реализира съвсем без ваша интервенция. Може да наподобява, само че не разчитайте на магии, Коледа е надалеч и чудесата не са в дейния си интервал. Енергетиката ви е постоянна и в композиция с въображението и креативния ви метод в действителност бихте могли да „ преобърнете планини “, само че би трябвало да го извършите поредно и методично.

Част от дилемите, които си набелязвате ще изискват и спомагателни финанси. Може да си ги позволите, освен това без да разклатите фамилния бюджет, само че в случай че сте сигурни, че след време ще съумеете да ги възстановите, въпреки и на дребни елементи. Свободното време ще си е напълно ваше и ще имате опция да се забавлявате по този начин, както предпочитате и както всички знаят, че умеете.

Козирог

Нееднократно ще се постанова да напускате зоната на спокойствието си през този месец. Два ще са източниците на страсти: работното място и домашното огнище. Звучи прекомерно систематизирано, само че не се съмнявайте, че става дума за съответни неща. Професионалните несъгласия ще са много остри и по-скоро групови. Запазете успокоение, проследете логиката на обстановката и участвайте с дейности, а не с мнения.

Напрегнатата конюнктура ще ви направи раздразнителни и ще се отрази отрицателно на връзките с обичания човек. Намерете метод да „ поддържате огъня “, с цел да не подтикнете половинката си към невярност.

Водолей

Изберете си подобаваща тактичност. Решете още при започване на месеца дали ще се хващате за всяко нещо, нуждаещо се от намесата ви, в това число проблемите на околните или ще се заровите до уши в служебните задания. В първия случай ще има разнородни прекарвания, мотиви за празнуване, малко странствуване, благодарности и похвали за старанието ви, само че настоящите служебни задания може и да поизостанат.

Във втория ще удивите освен шефа, а даже сътрудниците, че и външни сътрудници с достиженията си, само че умората постепенно и несъмнено ще се натрупа, а настроението ви и най-много неналичието на възприятие за комизъм, постоянно ще провокира неразбиране у околните ви. В удобна позиция ще са единствено необвързаните представители на вашия знак, на които няма да им остава време да мислят за романтика и да търсят подобаващ обект за възприятията си.

Риби

Вторият есенен месец нормално провокира мощна потиснатост с смяната на времето, събличането на дърветата и въобще подсказките на природата, че се готви за сън. Като се знае какъв брой сте чувствителни и какъв брой се елементарно влияете от околната среда, то рекомендацията към вас е да не се престаравате. Преумората ще ви се отрази по-зле, в сравнение с всеки различен.

Организирайте си къси пътешествия през няколко дни, срещайте се с другари, посещавайте мероприятия, свързани с духовните ви потребности. Постарайте се да създадете и запазите резистентен баланс сред физическото и психическото си положение. Проблемите са си проблеми, само че когато сте спокойни, ще се справите с тях доста по-лесно. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР