Оксана е родена в гр. Варна. Завършила е с отличие

...
Оксана е родена в гр. Варна. Завършила е с отличие
Коментари Харесай

Бесарабска българка стана Мисис България

Оксана е родена в гр. Варна. Завършила е с отличие висшето си обучение със компетентност „ Юрист интернационално и престъпно право “. Майка е на две дребни принцеси Малена и Ивана на 8 и 10 години, с които се гордее  много.

Оксана Желяпова сее посветила на идеята да сплотява бесарабски българи и да сътвори благотворителен фонд за деца които желаят да учат и да живеят на родна земя.

“Аз съм осмо потомство от тези българи, които са тръгнали при започване на 19-и век с огромна тъга от родината си. За тези 200 години, надалеч от историческата татковина, те останаха същите като предците си – говорещи български, изповядвайки православната вяра. Бесарабските българи желаят да има силата на традицията и духа и се гордеят с това, което са създали техните предци. Ние сме потомци на хора, които надалеч от родните Балкани, построиха бащиното огнище. Желаем всички да обичат българското с цялото си сърце и да споделяте любовта си с децата. Пазете традициите, пазете спомените, пазете гена, който носите в себе си “, споделя Оксана.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР