Окръжният съд във Велико Търново постанови постоянна мярка задържане под

...
Окръжният съд във Велико Търново постанови постоянна мярка задържане под
Коментари Харесай

Шокиращо разкритие от атупсията: Мария правила секс малко преди да бъде убита от ревнивия дядо Ламби

Окръжният съд във Велико Търново постанови непрекъсната мярка задържане под стража за 77-годишния Ламби Кръстев, който преди седмица умъртвил брачната половинка си. На причинителят на тежкото закононарушение Окръжната прокуратура в остарялата столица повдигна обвиняване по чл.115 от Наказателен кодекс за ликвидиране, оповестява " Труд ".

Държавното обвиняване настоя пред съда дядото да бъде оставен в ареста поради личната му сигурност, тъй като имало заплаха да постави завършек на живота си.

Семейната любовна драма в третата възраст се разиграла предходната седмица. Ламби и Мария Кръстеви даже и на тази пределна възраст са имали пълностоен полов живот през целия си 50-годишен брак. При аутопсията се оказало, че старата жена е правила секс малко преди да бъде убита.

На 19 януари тя и мъжът и се скарали люто, тъй като бабата два дни не се била прибирала, а дядото я подозирал в невярност. Така разпрата прераснала в меле, което станало в кошарите на фермата им. Възрастният мъж по този начин се разгневил, че сграбчил цепеница и захванал свиреп да постанова жена си по цялото тяло, до момента в който не и предизвикал синини и оттоци.

След това разяреният брачен партньор запушил устата на жертвата с парцал, до момента в който умряла от задушаване. След това старецът завлякъл тялото в единия ъгъл на стопанската сграда и поставил до нея въже с примка, което да имитира, че се е обесила.

След два дни извикал брат си и му споделил: „ Мара се обеси “. После дядо Ламби самичък се обадил на телефон 112 и декларирал, че е разкрил жена си мъртва. При огледа на натрупа обаче били видяни следи от принуждение и криминалистите бързо разкрили, че става дума за насилствена гибел. При разпитите Ламби Кръстев е направил цялостни признания

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР