Окръжният съд в София остави под домашен арест Янко Петров,

...
Окръжният съд в София остави под домашен арест Янко Петров,
Коментари Харесай

Под домашен арест остава Янко Петров, обвинен за нападение над медици в Самоков

Окръжният съд в София остави под домакински арест Янко Петров , упрекнат за нахлуване над медици в Самоков . В претекстовете си съдът записа, че има задоволително доказателства, че той е работил потъпквайки правата на обществото, показал жестоко държание. 

Прокуратурата съобщи, че дейностите на мъжа са били нападателни . Случаят станал, до момента в който пред незабавния кабинет в болничното заведение имало дете с висока температура, което получило спазъм. Пак съгласно обвиняването, Петров потрошил част от здравното съоръжение.

Защитата на Янко Петров изиска той да бъде пуснат с по-лека мярка. И съобщи, че пръв лекарят в незабавното поделение е предизвикал братята с обидна имитация във връзка с гибелта на татко им.

Братята Иво и Янко Петрови бяха арестувани за нахлуване над медици преди дни в Спешния център в Самоков. След случая съдът в града дефинира домакински арест за Янко Петров и непрекъснат арест за Иво Петров. Тогава двамата показаха страдание за случилото се и сервираха извиненията си , а отбраната изясни, че двамата работили в миг на потрес от загубата на татко им и са подготвени на съглашение за наказването си, тъй като признават виновността си. Братята са упрекнати за нанасяне на лека телесна щета и за безчинство с особена смелост.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР