Окръжният съд в Плевен ще заседава по делото за екстрадицията

...
Окръжният съд в Плевен ще заседава по делото за екстрадицията
Коментари Харесай

Съдът в Плевен заседава за екстрадицията на британеца, издирван от Интерпол

Окръжният съд в Плевен ще заседава по делото за екстрадицията на английския гражданин- 28-годишният Дейвид Бодил, търсен от Интерпол по съмнение за тероризъм.

На 11.01. съдът гледа мярката му за неотклонение, а през днешния ден магистратите ще вземат решение да бъде ли и по кое време предаден на управляващите във Англия.

В заповедта за задържането на Бодил е посочено, че той е нарушил член 4 от Закона за взривните субстанции във Англия, което там се санкционира с пожизнен затвор.

28-годишният Дейвид Бодил се търси по искане на управляващите в Манчестър. Там той е разследван за подготовката на терористични дейности. Домът му в Манчестър е претърсен и на място са открити материали и първични материали за изработването на самоделни бомби, както и нелегално притежавано оръжие и муниции. Бодил е избягал в България, където е арестуван от нашите управляващи в село Любеново, Никополско. Той е бил арестуван наоколо само че плантация за биоземеделие, за която има информация, че е на депутатката от „ Демократична България “ Албена Симеонова. Тя призна пред Българска национална телевизия, че му е пособия за доста неща. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР